FOTO by Parfois

Moda

Ruksak koji u punom smislu označava ljubav prema mami!

Viktoria Šafranić 04. svibnja 2021.

Ove nedjelje obilježavamo Majčin dan....Jeste li već razmišljali o idealnom poklonu?

Mama, najdivnije stvorenje na svijetu ove nedjelje slavi svoj dan. Kada bismo u svom životu imenovali osobu koja je unikat, jedna jedina, ona koja nam je uzor, podrška i snaga, bila bi to mama.

Njezina ljubav je neprocjenjiva i nitko nas nikada na ovom svijetu neće tako nesebično voljeti. Naravno da joj želimo na neki način vratiti istom mjerom ili barem djelomično pokazati koliko nam znači.

Parfois se pobrinuo da ta gesta bude i modno osviještena te lansirao ruksak cvjetnog uzorka koji će je osvojiti i vjerojatno izmamiti suzu radosnicu.

Osim izgledom i zanosnim floralnim printom, ovaj ruksak poseban je zbog privjeska u obliku zlatnog srca i natpisa ‘Mommy’, kao i teksta koji se nalazi na džepiću s unutarnje strane ruksaka, gdje piše ‘mother – a potential superhero’. I najtvrđa srca ova bi poruka raznježila, a kamoli ne ženu koja predstavlja najbitniji dio našeg svemira.

Iako bismo joj ljubav trebali iskazivati svaki dan, druga nedjelja u svibnju savršena je prilika da je počastimo i dodatno naglasimo njezinu ulogu u našem životu.

Osim kao poklon svojoj mami, ovaj ruksak možete pokloniti i sestri ili prijateljici ukoliko su i same mame ili su to netom postale.

Nitko neće ostati ravnodušan nakon što primi ovaj simboličan poklon, štoviše emocje će samo navirati…

Cijena ovog ljupkog accessoriesa iznsi 210,00 kuna, a za detaljnije informacije o novom Parfois ruksaku, posjetite njihovu službenu stranicu.