FOTO by Mytheresa

Moda

Rubriku Bizar nadopunjujemo trapericama koje ne bismo preporučili tijekom sunčanih dana!

Viktoria Mikulić 15. ožujka 2023.

O ukusima se ne raspravlja, ali mi smo ipak raspravili...

Našu rubriku Bizar posljednjih smo godina upotpunili mnogobrojnim stvarčicama, od apstraktnih dekoracija do začuđujućih odjevnih komada koji, čini se, pronalaze mjesta u nečijim ormarima.

Od elegantnih sandalicama s petom u obliku jaja na oko, Air Jordan tenisica za konje do Moschino torbice u obliku sušila za kosu, malo je reći da smo se zaista svega nagledali. No, znate kako se kaže, svaka roba ima svojeg kupca pa vjerujemo da će i ove pomalo bizarne traperice pronaći put do srca ekstravagantnih fashionistica. Svatko ima pravo na svoj ukus…

Simbolično ime „The Rope“ ove su traperice dobile zbog svoje konstrukcije dvobojnog trapera poput užeta. Ovaj model širokih nogavica ima intrigantne izreze duž nogavica i veliku zlatnu kopču te motiv srca sa stražnje strane.

One dolaze s potpisom brenda Area i naručiti se mogu putem mytheresa web trgovine. Osim što ne znamo uz što bismo ih nosili, tu je i paprena cijena od € 1,045 koja nas dodatno odbija, bez obzira što je riječ o renomiranoj marki.

Ipak, sigurni smo da će netko pronaći razlog da ih iskombinira uz T-shirt ili neku chic bluzu. Svakako ne savjetujemo nositi ih tijekom užarenih sunčanih dana jer postoji mogućnost „nepravilnog“ tamnjenja nogu, a to si zaista ne želite.

bizar traperice

Za sve koje zanimaju dodatni detalji u vezi ovih traperica, pronaći ih možete putem mytheresa.com!