FOTO by Calvin Klein

Moda

Romantika je na vrhuncu uz Calvin Klein valentinovsku kolekciju!

Viktoria Mikulić 13. siječnja 2023.

Donje rublje koje izgleda profinjeno, a istodobno golica maštu...

Američki proizvođač donjeg rublja Calvin Klein jedan je od najprepoznatljivijih na svijetu. Brojne zvijezde ispromovirale su ovaj brend noseći njihove komade u raznim reklamama, filmovima, ali i u svakodnevnom životu. Prepoznatljivi potpis zaludio je mušku i žensku populaciju diljem svijeta.

Calvin Klein sexy kolekcija donjeg rublja kao stvorena za romantične noći!

Uz donje rublje, unutar njihovog asortimana mogu se pronaći i modni dodaci poput torbica, kapa, remena i slično, kao i odjevni komadi te obuća. Ipak, donje rublje nema konkurenciju i uz klasike koji iz godine u godinu postaju sve popularniji, još nas jedna kolekcija posebno zapanjuje – valentinovska.

Pred nama je mjesec zaljubljenih, stoga je pravo vrijeme da počnemo škicati novitete koji lagano pristižu na police trgovina, a kada govorimo o donjem rublju, jedna adresa nema konkurencije.

calvin klein donje rublje

Volimo Valentinovo s potpisom Calvina Kleina!

Calvin Klein je upravo lansirao valentinovsku liniju donjeg rublja u crvenom, bijelom, bež i crnom izdanju, a glavni motivi su srca. Ako 14.02. želite zablistati i svoju srodnu dušu ostaviti bez daha, s ovim novitetima nećete pogriješiti. Ako se pak samo želite osjećati dobri i poželjno u vlastitoj koži, neovisno o tome jeste li solo ili zauzet, također smatramo da su ovi modeli must have.

Više detalja o novoj Calvin Klein valentinovskoj kolekciji možete pronaći na njihovoj službenoj web stranici!