FOTO by Bershka

Moda

Romantična bijela bluza s točkicama idealan je saveznik za “date night”!

Krešimir Šustić 30. lipnja 2020.

Lepršavi rukavi, nabori i točkice čine je must-have ženstvenim komadom...

Spojevi u ljetno doba imaju posebnu čar jer većinom su na otvorenim lokacijama pod zvjezdanim nebom, što dodatno zagrijava atmosferu i donosi snažniju dozu romantike.

S obzirom na to da je toplije vrijeme, modne kombinacije su otvorenije i izazovnije, stoga nam je lakše odabrati favorita među odjevnim predmetima u kojem ćemo zablistati i ostaviti dobar dojam.

Osim popularnih lepršavih haljina, must-have ove godine su i topići, te prozračne i elegantne bluze, koje nam dolaze u raznim krojevima i varijantama.

Svi ih imamo nekoliko različitih u svojim ormarima, a ukoliko je uvrstimo u outfit, postaje bazični komad koji diktira cijeli look, što nam olakšava odabir ostatka odjeće.

Model koji smo pronašli u trgovini Bershka, pravi je primjer kako s klasičnom bijelom bojom možemo izgledati zanosno i zavodljivo, a da pritom ostavljamo dojam jednostavne cure.

Dolazi nam u izdanju s vintage točkastim uzorkom, širokim rukavima, naborima i volanima, koji su zauzeli svoje mjesto među najvećim trendovima ove sezone.

Savršeno pristaje uz vruće hlačice, omiljeni par traperica, mini i plisirane suknje ili uz široki model hlača s kojima se postiže stajling kakav viđamo na svjetskim ulicama modnih metropola.

Za samo 169,90 kuna ovaj statement komad možete nabaviti na LINKU i začiniti savršen spoj nečim totalno chic…