FOTO by RISIS

Moda

RISIS – nakit izrađen od pravog cvijeta koji može trajati vječno

Daria Lovrić 11. srpnja 2022.

Upoznajte brend unikatnog i jedinstvenog nakita koji osvaja srca...

Kada bi morali birati jedan poklon koji traje zauvijek, uz kojeg ćemo provesti dugi niz godina i bezbroj lijepih trenutaka, izabrali bismo nakit.

Cymbidium Orchid naušnice 1
Risis Cymbidium Orchid naušnice

Nakit kao modni dodatak ima ogromnu moć i predstavlja finalan touch svakog stajlinga. On nam daje samopouzdanje i istovremeno nosi posebnu poruku te podsjeća na lijepe i emotivne životne trenutke s voljenim osobama.

Svaki komad nakita ima određeno značenje. Tako se primjerice ogrlica povezuje s ljubavlju jer njezin privjesak dodiruje srce, dok narukvica šalje poruku o vremenu i pažnju koje je poklonjeno osobi jer je najčešće drži na ruci, uz sat. Naušnice ističu crte lica stoga darivanjem naušnica osobi poručujete da je za vas najljepša, dok se prstenom daje obećanje i duboka predanost.

Natural Rose Petal naušnice s biserom
Natural Rose Petal naušnice s biserom

U potrazi za unikatnim komadima nakita koji priča priču otkrili smo božanstvenu kolekciju brenda Risis.

Ljubav kao vječna životna inspiracija

Risis orhideja je predmet žudnje i simbol elegancije i ljubavi još od davne od 1976. godine. Biokemičar Lee Kum Tat stvorio je Risis orhideju nakon što mu je supruga tijekom jedne šetnje Botaničkim vrtovima rekla da bi željela da njezin omiljeni cvijet orhideje može trajati zauvijek.

Grandiose Slider ogrlica sa Swarovski kristalima
Grandiose Slider ogrlica sa Swarovski kristalima

Tradicija jedinstvenih komada nakita

Tradicija proizvodnje Risis nakita duga je 40 godina, te započinje potragom za najljepšom orhidejom koja se rađa u Risisovim vrtovima. Risis nakit živi pod sloganom „Kvaliteta nije skupa, ona je neprocjenjiva“, a dobio je ime po Institutu na kojem su znanstvenici istraživali i razvijali sam proces izrade nakita od pravih cvjetova orhideje. 

Rare Orchid Slider sa Swarovski kristalima
Rare Orchid Slider sa Swarovski kristalima

Proces izrade nakita od pravoga cvijeta koji traje vječno

Priča o izradi započinje potragom i ručnim branjem orhideja koje su optočene 24-karatnim švicarskim zlatom i plemenitim metalima kako bi postale vječna uspomena.

Aeridovanda Vieng Ping slider
Aeridovanda Vieng Ping slider

„Orhideja se pažljivo bere, pere, suši, ručno oblikuje te priprema za pozlatu u bakru koji joj daje izuzetnu čvrstoću i štiti njezinu nježnost. U posljednjoj fazi susreću se znanost i umjetnost, a to je ujedno i najintimniji oblik umjetnosti, a predstavlja – vječnost. Orhideja se uranja u 24-karatno zlato čime poprima tu posebnu iskru života. Nakon toga se nakit može prenositi generacijama čineći ga idealnim obiteljskim naslijeđem.“ – poručuju nam iz Risisa.

Risis – nakit prožet elegancijom i istančanim stilom

Želite li unikatan modni dodatak koji će naglasiti vašu osobnost i koji će biti kreiran samo za vas kolekcija brenda Risis je odličan izbor. Kada cvijet iz prirode učinite vječnim, dobivate jedinstven Risis nakit koji fascinira sa svojom unikatnošću.

S obzirom na to da u prirodi ne postoje dva identična cvijeta orhideje, tako ne postoje niti dva identična modela – upravo je u tome je čar Risis nakita.

Cymbidium Orchid naušnice 2
Cymbidium Orchid naušnice

Posebnost ogrlice je ta što se može nositi na šest različitih načina, čak i kao remen. Zahvaljujući posebno patentiranom mehanizmu nakit se može nositi oko vrata ili struka na više dužina i načina. Klizni patent omogućava da privjesak u obliku cvijeta klizi na ogrlici. Tako osoba koja ju nosi ima mogućnost odabira pozicije i dužine ogrlice.

Gorgeous ogrlica
Gorgeous ogrlica

Osim ogrlica, Risis u svojoj jedinstvenoj i bogatoj ponudi ima narukvice, naušnice, prstenje i broševe. Osim cvijeta orhideja brend Risis koristi i druge vrste cvijeća poput cvijeta lotusa, slaka te ružinih latica.

Cymbidium Orchid naušnice 3
Cymbidium Orchid naušnice

Ovaj sjajan nakit može se kupiti preko Risis web trgovine, ali i u Zagrebu, u gift shopu Lykke u Petrinjskoj 28. Ako je i vas osvojio nakit od pravog cvijeća sve novosti prtite na društvenim mrežama Facebook i Instagram.