FOTO by Savage X Fenty

Bizar

Rihanna lansirala čipkastu liniju donjeg rublja za muškarce…

admin 31. siječnja 2022.

Crveni, čipkasti... Taman za Valentinovo!

Rihanna se pobrinula da njezin brend Savage X Fenty ovog Valentinova ne ostane nezamijećen. Kako to obično biva, najbolji recept za online vidljivost je glupost, a o gluposti koju je poznata pjevačica lansirala još će se dugo pričati.

Prema navodima Rihanne seksi donje rublje ne bi trebalo biti samo za žene, već za sve, a kako bi i muški dio populacije imao izbora prilikom kupnje Savage X Fenty predstavio je svoju kolekciju muškog sexy donjeg rublja.

Rihannin najnoviji inkluzivni asortiman pod nazivom ‘Glossy Flossy’ uključuje svu odjeću koja vam je potrebna da začinite stvari u spavaćoj sobi, barem nakon što se pošteno ismijete kada svog muškarca vidite u čipkastom crvenom grudnjaku.

Unutra ponude mogu se pronaći čipkaste gaćice, potkošulje, topići i ostali čipkasti artikli koje do sada sigurno niste vidjeli na muškim strateškim mjestima.

Ako uzmemo u obzir da je za uspjeh svake veze potrebno da muškarac nasmije svoju djevojku barem jedanput na dan, s ovom Savage X Fenty kolekcijom nasmijavat ćete ju čitave godine.

Ako želite napraviti “spačku” svom muškarcu i iznenaditi ga ovim bizarnim poklonom sve informacije u vezi nove Rihannine kolekcije pronađite na Savage X Fenty službenoj web stranici.