FOTO by SUNNYLiFE

Dekor

Retro suncobrani za sve koji su u potrazi!

Viktoria Mikulić 19. lipnja 2023.

Za sve koji se vole izležavati u hladu, ispijajući najdraži voćni koktel…

Ljeto je iza ugla i temperature iznad 30 stupnjeva lagano nas uvede u najbezbrižnije godišnje doba. Iako smo još u uredu, produženi vikend je pred nama i ne sumnjamo da će se mnogi otisnuti na neku od prekrasnih destinacija diljem Jadranske obale.

Suncobrani razigranog dizajna koje ovog ljeta želimo na plaži i terasama!

Uz šeširić, sunčane naočale, vodu i faktor 50, ne zaboravite na još jedan accessories koji će vam uljepšati vrijeme provedeno na plaži. Ako ste u potrazi za novim suncobranom koji vas neće opterećivati, a koji će svojim preslatkim dizajnom mamiti poglede, dopustite da vas očaramo neodoljivim izdanjima.

Zavalite se i upijajte ljeto uz ponudu suncobrana koji nikoga ne ostavljaju ravnodušnim. Samo se nemojte začuditi ako vam ljudi na plaži sasvim slučajno priđu, jer ovi retro suncobrani jednostavno upadaju u oko, pa ako želite potpuni mir, razmislite o kupnji dvaput.

Dolaze u nekoliko varijanti, crno-bijeloj koja je jedan od bestsellera, kao i modelu u šarenim bojama koji nas podsjeća na ljetni sladoled. Tu je i suncobran u boji koralja s natpisom Baciato Dal Sole, odnosno „Sun Kissed“, kao i vintage suncobrani s resicama za sve koji vole boho stil.

Stvoreni su za stilsko izležavanje i dobra je vijest da su lagani i lako prenosivi, čak i ako se uputite na neku od skrivenih plaža poput Pasjače u Dubrovniku ili Stinive na otoku Visu.

Uz praktičnu torbu za nošenje, možete ih ponijeti sa sobom i rashladiti je gdje god idete. Neophodni su za duge dane okupane suncem s obitelji i prijateljima, a djelo su brenda SUNNYLiFE kojeg možete potražiti na LINKU!