FOTO by Instagram @studiofelizofficial / @ourboathouseourboathouse

Dekor

Suncobrani razigranog dizajna koje ovog ljeta želimo na plaži i terasama!

Daria Lovrić 01. srpnja 2022.

Štite od sunca i pretvaraju kutak u chic oazu!

Ljeto je stiglo i temperature prelaze 30 stupnjeva. Dan je duži, a svoje slobodno vrijeme sve više provodimo u dvorištu i na terasama ili balkonima čekajući odlazak na more.

Brojeći dane do godišnjeg odmora uživamo u svojim balkonskim oazama koje smo već uredili. Kako će sunca biti sve više i temperature će biti sve jače, ako još niste, preporučujemo vam pronalazak suncobrana koji će se uklopiti u vaš eksterijer i dati mu posebnu stylish notu.

Suncobrane na terasama i balkonima obožavamo jer će uz atraktivan namještaj, biljke, lampice, fenjere i jastučiće stvoriti cozy atmosferu i upotpuniti vrtni dekor.

Koji god šarmantan dizajn izabrali savršeno će pristajati svakom balkonu i dati mu poseban šarm.

Osim što krase naše balkone i terase, suncobrani su must have detalj na plaži. Kako stručnjaci kažu sunce nije ono što je bilo prije i s godinama je sve opasnije. Osim krema sa zaštitnim faktorom, šešira i ostalog beach accessoriesa obavezan su dodatak na godišnjem odmoru.

Suncobran za plažu 1
Suncobran za plažu

Vjerojatno ste se zatekli na plaži gdje nema prirodnog hlada i po najvećem suncu ste tražili predah u obližnjem bircu ili se vraćali u apartman. Uz suncobrane je ipak malo lakše disati. Uz njihovu pomoć i po najvećem suncu možete zachillati na plaži i ubiti oko bez straha od sunčanice ili opeklina.

Suncobran za plažu 2
Suncobran za plažu

Kako bi vam olakšali potragu, na Amazonu smo pronašli suncobrane atraktivnog vintage stila po cijeni od $129.00 koji će vam uljepšati ljeto.