FOTO by Amazon

Dekor

Sve što nam treba za put je ovaj Minnie prijenosni hladnjak!

Antonija Andabak 20. srpnja 2020.

Crveni mini hladnjak, dražestan je ljetni Disney accessories za vaša putovanja!

Jedan od traženijih ljetnih accessories-a, svakako je mini prijenosni hladnjak koji spašava hranu i piće pri visokom temperaturama.

Osim što drži svježima iće&piće, tako i nama pomaže napuniti baterije pri ispijanju hladnijih napitaka, osobito ako se spremamo na duži put.

Bilo da se radi o dužem putovanju ili jednodnevnom izletu u obližnje mjesto, valja pripremiti užinu u obliku sendviča i par pića koji će vas osvježiti u trenu, osobito kada ih održavate pri optimalnoj temperaturi.

U tu kombinaciju predlažemo ubrojiti Minnie prijenosni mini hladnjak koji smo pronašli na web shopu Amazon, a koji garantira zadovoljstvo, što po povratnim informacijama korisnika, što po prihvatljivoj cijeni od 29,99$.

Minnie prijenosni hladnjak limitirane je edicije, a osobito će biti interesantan ljubiteljima jednog od najpopularnijeg Disney lika, budući da je upečatljive crvene boje, ispunjen crvenim točkicama na vrhu hladnjaka s kojeg se smiješi Minnie.

Čvrste je izrade, što osigurava da mini hladnjak čvrsto stoji gdje god ga postavili (na plaži, travi i sl.),

Lako je nosiv ne samo na putovanja nego i na posao. Osim Minnie uzorka, na ovom ćete LINKU pronaći pregršt drugih cartoon uzoraka koji će osvojiti vaše srce!