Moda

Reserved sandale ili slingbacksice na blok petu?

Krešimir Šustić 20. veljače 2020.

Odabir prepuštamo vama! Kod proljeća nas najviše veseli činjenica da ćemo se izuti iz toplih čizama i omogućiti da nam noge ponovno prodišu. Kako ne bi bile zapostavljene po pitanju obuće, pregledali smo modele koji će se nositi ove sezone. Za oko su nam zapela tri komada iz dobro nam znanog brenda Reserved. I ove […]

Odabir prepuštamo vama! Kod proljeća nas najviše veseli činjenica da ćemo se izuti iz toplih čizama i omogućiti da nam noge ponovno prodišu.

Kako ne bi bile zapostavljene po pitanju obuće, pregledali smo modele koji će se nositi ove sezone. Za oko su nam zapela tri komada iz dobro nam znanog brenda Reserved.

UGGsice zbog kojih jedva čekamo toplije dane

I ove godine naišli smo na sandale, klasike koji su poznati još iz doba Mezopotamije. Blagi tonovi baby roze boje oduzeli su nam dah jer smo svjesni da ih možemo kombinirati uz razne outfite. Napravljene od brušene kože, idealne su za romantične spojeve u dvoje.

199,90 HRK

Klasični crni model stvoren za svakodnevne aktivnosti posebno nas se dojmio zbog zlatnih ringova od remena koji dodaju dozu šarma.

249,90 HRK

Omiljene slingbacksice koje ipak nemaju toliki staž u modnom svijetu, ali ih svejedno obožavamo nastavile su svoj rast na listi modnih trendova. Ovaj model u svijetlo zelenim tonovima svaki će poslovni styling dovesti na viši nivo. Volimo ih jer su totalno udobne i stvorene da u njima provedete cijeli dan.

169,90 HRK