FOTO by Reserved

Dekor

Reserved lansirao preslatke društvene igre s povrćem za cijelu obitelj!

Daria Lovrić 10. kolovoza 2023.

Ako Domino i Memory neće potaknuti vaše najmlađe da jedu povrće ne znamo što hoće!

Spremate se na godišnji odmor ili ste se već vratili? Još uvijek uživate u ljetnom periodu i sporijem tempu života? Vjerujemo da napokon provodite više vremena sa svojom obitelji u raznoraznim aktivnostima i druženjima.

Domino igra s povrtnim detaljima 1
Domino igra s povrtnim detaljima

Kako bi bilo zabavno i njima, ali i vama, društvene igre su uvijek odlična ideja. U društvenim igrama uživat ćete i vi i vaši najmlađi i idealan su način za provesti kišoviti dan s obitelji u kući, ali i onaj sunčani na plaži ili bazenu.

Domino igra s povrtnim detaljima 2

Priuštite si večer društvenih igara

Djeca su radoznala bića, konstantno uče i upijaju, ali im je potrebna i stalna stimulacija, što ponekad za biti iscrpljujuće. Uz Reserved društvene igre istovremeno će se zabavljati i učiti nove stvari, a možda razviju i ljubav prema povrću.

Unutar nove home kolekcije pronašli smo predivne primjerke popularnih igara Memory i Domino i kvalitetno izrađenoj drvenoj verziji s raznoraznim povrtnim detaljima.

Memory igra s povrtnim detaljima 1
Memory igra s povrtnim detaljima

Malene drvene pločice krase vesele rajčice, mrkve, brokule, cikla, bundeva, luk, kupus, krastavac i drugo povrće u efektnim jarkim bojama.

Memory igra s povrtnim detaljima 2

Ove igre odličan su način da malo zastanete, napravite pauzu od obaveza, tehnologije i posvetite večer sebi i ljudima koje najviše volite.

Šarmantne društvene igre dostupne su samo online i možete ih naručiti putem Reserved web trgovine, po cijeni od 15,99 EUR.