FOTO by Reserved

Moda

Reserved krzneni kaputići sniženi do -50%!

Daria Lovrić 09. siječnja 2024.

9 stylish modela koji će vas ugrijati i na debelom minusu!

Tjedan je započeo s padom temperatura, a kako dani odmiču one će se nastaviti spuštati. Vrijeme je da iz ormara izvadimo debele zimske jakne, krznene bunde i kaputiće, šalove, kape i rukavice te sve zaokružimo udobnim i toplim čizmicama.

Reserved krzneni kaput 1
Reserved krzneni kaput – 39,99 EUR
Reserved krzneni kaput 2
Reserved krzneni kaput – 39,99 EUR

Krzneni kaputi jedni su od najsvestranijih odjevnih komada. Koju god boju izabrali, nećete pogriješiti i uvijek ćete izgledati stylish. Krzneni kaput je ugodan za nošenje, pristaje uz običnu trenirku, casual jeans komade, ali i elegantniju haljinu.

Reserved krzneni kaput 3
Reserved krzneni kaput – 99,99 EUR
Reserved krzneni kaput 4
Reserved krzneni kaput – 39,99 EUR

Krzneni kaputići odgovor su na trenutne temperature!

Za krzneni kaput ne morate nužno odvojiti puno novaca, to ne mora biti svečana bunda od pravog krzna. Danas je sve veća ponuda high-street brendova, a nas je oduševila kolekcija brenda Reserved.

Reserved krzneni kaput – 39,99 EUR
Reserved krzneni kaput – 59,99 EUR

Osim što ima iznimno raznoliku ponudu krznenih kaputića i jakni, počevši s neutralnim nijansama poput bež i nježno ružičaste, preko bezvremenskog modela u crnoj boji, pa sve upečatljivih varijanti s printom, Reserved ima izuzetno prihvatljive cijene i trenutno aktualna sniženja.

Reserved krzneni kaput – 109,99 EUR
Reserved krzneni kaput – 39,99 EUR

Unutar njihove kolekcije možete pronaći modele snižene i do -50%, stoga je sada idealan trenutak za shopping.

Reserved krzneni kaput – 99,99 EUR

Planirate li se ovih dana zaputiti na skijanje ili vam je potreban novi kaputić koji će biti glavni adut u poslovnim, svečanim i večernjim prigodama, putem Reserveed web trgovine škicnite sve primjerke na popustu i pronađite svog favorita.