FOTO by Nike

Moda

Nike krzneni kaputići odgovor su na trenutne temperature!

Viktoria Mikulić 21. studenoga 2022.

Vremenska prognoza nije bajna, stoga smo se bacili u potragu za najtoplijim kaputima…

Sva sreća pa smo imali priliku uživati u produženom vikendu jer ovu kišu ne bismo mogli nikako drugačije podnijeti, nego odmarajući i bingajući serije iz udobnosti i topline vlastitog doma.

Uz krzneni kaputić s potpisom Nikea nema zime

Vrijeme je blagorečeno katastrofalno i budući da još nije počeo Advent, doslovno nemamo volje ni energije negdje izlaziti. Ipak, pred nama je uzbudljiv tjedan, naši Vatreni zaigrat će u srijedu na Svjetskom nogometnom prvenstvu, dok se u subotu pale lampice na najčarobnijem Adventu u Zagrebu.

Ako to nisu dovoljni razlozi da odemo negdje na kuhano vino i proveselimo se s društvom, ne znamo što jest. Kako biste se u svakom trenutku osjećali ugodno, bacili smo se u potragu za najtoplijim kaputićima te naišli na jedan s potpisom poznatog sportskog brenda Nike.

Vanjska temperatura samo je brojka uz pomoć ovih mekanih kaputića koji dolaze u dvije boje, sivoj i crnoj. Umjetno krzno čini ih nevjerojatno toplim i ugodnim, a logotip brenda Nike sa stražnje strane daje cool izgled ovom fluffy kaputiću. Predimenzioniranog su kroja i dužine do koljena, a dolaze u veličinama XS-XL.

Ako su se i vas jednako dojmili i rado biste ih nosili uz svu cozy odjeću ove zime, cijena Nike kaputića iznosi 1679,95 kuna, a pronaći ga možete na www.nike.com/hr!