FOTO by Reserved

Moda

Reserved gumene čizmice koje mijenjaju boju prava su atrakcija za klinceze!

Antonija Andabak 13. veljače 2021.

Unicorni na kiši mijenjaju boju u pastelne nijanse žute, plave i pink!

Naći djetetu udobnu obuću i odjeću ponekad zna biti pravi pothvat, osobito djeci starije vrtićke dobi kada već sami znaju usklađivati i birati odjeću u kojoj će se bezbrižno igrati. Osim toga, djeca od najranije dobi imaju tendenciju birati što će obuti i odjenuti, a da ipak bude malo drugačije i zanimljivije. Na tom tragu, pronašli smo nešto što će im se zasigurno svidjeti!

Reserved je prošlog tjedna lansirao novitete za velike i male, a mi smo se zaljubili u Unicorn čizmice koje na kiši mijenjaju boju!

Gumene čizme koje mijenjaju boju 129,90 kn

Kako djeca ne bi samo čekala da padne kiša kako bi unicorni na čizmicama promijenili boju, dovoljno je politi ih s malo vode kako bi nastala prava dječja čarolija. S obzirom na to da klinci doista vole čizmice koje ili svijetle ili imaju šljokica po sebi, sigurni smo da im jedan par cool obuće s ovim mogućnostima, neće predstavljati problem pri biranju koje obuti za jedan kišni dan!

Gumene čizmice koje mijenjaju boju 129,90 kn

S obzirom na to da su lansirane čizmice u nježno ružičastoj boji, idealne su za djevojčice koje će svojim prijateljima oduševljeno pokazati kako Unicorni u doticaju s kapljicama kiše, mijenjaju boju iz obične bijele u pastelno rozu, žutu i plavu – tipične boje jednoroga koji i dalje, u zimskom razdoblju, ni malo nije izgubio na popularnosti među mlađom, ali i starijom populacijom!

Gumene čizmice koje mijenjaju boju 129,90 kn

Gumene čizmice lako se obuvaju i imaju dovoljno debeli potplat kako bi se dijete bezbrižno igralo po kišnom vremenu. S obzirom na popularnost, ove su čizmice lansirane u rasponu brojeva od 20 do 32, a ako vas zanima manji set brojeva, možete ih checkirati OVDJE, dok se set brojeva od 27 do 32 nalazi na ovom linku službene web stranice Reserved.

Čini se da uz ovakav simpatičan dizajn gumenih čizama, kiša više nikada neće predstavljati problem!