FOTO by Reserved

Moda

Reserved Friends kozmetičke torbice naći će se u beauty asortimanu svakog Friends fana!

Antonija Andabak 02. siječnja 2021.

"We were on a break" i dan danas je tema o kojoj bi se dalo pričati!

2019.godine, humoristična serija “Prijatelji” proslavila je 25 godina od emitiranja prve epizode koja je za male ekrane prikovala generacije i generacije, među kojima se nalaze fanatici koji su i dan danas kadri pogledati sve sezone (i mi tu dižemo ruku u zrak!).

Puzzle za najveće i najstrpljivije “Friends” fanove

Bez obzira na to koju sezonu upravo gledali, primijetili smo da se osim Mickey manije, u posljednje vrijeme pojavila i “Friends” manija koju njeguju mnogi high street brendovi poput C&A, H&M-a, Asos-a i Reserved-a. A ako se smatrate pravim fanom serije “Prijatelji“, sigurni smo da vam nisu promaknule vestice, T-shirt majice, keramičke čaše i zdjelice, te još mnogo toga što bi upotpunile vašu tihu opsesiju.

Na službenoj stranici brenda Reserved, pronašli smo preslatke kozmetičke torbice za tim Rachel i Ross, koje bi se osobito mogle svidjeti onima koji i dan danas polemiziraju da li je Ross u pravu sa svojom tvrdnjom “We were on a break!”.

Ta se već poznata rečenica provlačila do kraja desete sezone, a Reserved ju je istaknuo na kozmetičkoj torbici ljubičaste boje manjih dimenzija u koju ćete spremiti sve ruževe, rumenila i lakove koje ponekad tražite na dnu svoje torbice. Cijena ove torbice iznosi 99,90 kn i možete je kupiti isključivo online OVDJE.

Druga torbica definitivno je svojevrsni hommage timu Ross&Rachel koje zapravo nije briga tko je u pravu u gore spomenutom prepucavanju i koji su do kraja vjerovali da će završiti skupa.

Ako ste nalazite u toj skupini, za vas bi bila idealna crna, jednostavna torbica koju ćete ponosno vaditi svaki put kad vam zatreba popravljanje šminke. Cijena iste iznosi 79,90 kn i naručite je OVDJE.