FOTO by Reserved

Moda

Reserved espadrille u boji punča za samo 149,90 kuna

Krešimir Šustić 03. travnja 2020.

Model kojem je teško odoljeti!

Iako trenutno zbog pandemije korona virusa nismo u mogućnosti obilaziti trgovine i isprobavati robu u kabinama omiljenih, to nas ne zaustavlja da prestanemo shoppingirati.

Zahvaljujući web shopovima, neometano možemo nastaviti s jednom od najdražih aktivnosti i ubrati sve one komade koji nas pozivaju da ih upiknemo samo jednim klikom.

Maštamo o tome kako ćemo nakon svega izaći iz kuće kao nove i bolje osobe, ali naravno u krpicama iz posljednjih kolekcija najdražih nam brendova. Kako bi mogli i dalje pratiti najnovije trendove u svijetu mode, tu smo mi da vam serviramo svaki artikl koji osvane na čudu modernog doba, internetu.

Već smo pisali o planetarno popularnim espadrillama koje su među prvim izborima obuće kada je u pitanju sunčana sezona, ali ovaj model koji smo pronašli na stranicama Reserved-a nas je posebno oduševio i vrijedan je spomena.

Posebne su zbog potplata koji je od udobnog prirodnog materijala juta, a ostatak je napravljen od lagane tkanine koja je spas za noge u ovim suncem obasjanim i toplim danima.

Neodoljiva boja u nijansama punča toliko je dobra da je bez problema možemo iskombinirati u svakoj kombinaciji neovisno o stilu.

Savršene su za trčkaranja po gradu, za poslovne aktivnosti i za ispijanje kave s najdražom ekipom, a volani smješteni na prednjoj strani donose u svaki outfit dozu razigranosti i veselja.

Cijena im je 149,90 kn, zato požurite i klikom na LINK osigurajte svoj primjerak.