FOTO by Reserved

Moda

Reserved čizme i gležnjače u prirodnim tonovima na jednom mjestu!

Antonija Andabak 28. rujna 2020.

Krem, camel ili boja konjaka...obožavamo obuću u tim tonovima!

Nakon crne, obuća prirodnih tonova gotovo sigurno je jedna od najtraženijih nijansi koju ćete zatražiti i to s razlogom – baš kao i crna, i obuća beige i smećkastih tonova vrlo se jednostavno kombiniraju uz gotovo sve što posjedujete od jesensko-zimskih kombinacija!

Naprosto se ne možemo zasititi over the knees čizama koje će jednako famozno pristajati lepršavoj maxi haljini s prorezom kao i klasične visoke čizme u beige i camel boji!

Nešto niže gležnjače također se mogu kombinirati uz haljine različitih dužina ali će također savršeno pristajati tamnom jeansu kojeg prirodni tonovi još više istaknu, dok ćete dodatni seksepil zaraditi birate li gležnjače na visoku petu!

Reserved u svojoj ponudi ima zavidan broj obuće na visoku petu, pa su se tu tako izdvojile čizme preko koljena u boji konjaka s vrtoglavo visokom potpeticom koja je ujedno i tanka pa sugeriramo nositi ih u sigurnim uvjetima, a ako se osjećate dovoljno sigurno, one su doista dovoljno udobne da provedete satima u njima, a da mamite poglede!

Ostala Reserved ponuda čizama i gležnjača ne zaostaje u svom upečatljivom izdanju, ali nesumnjivo je najveća potražnja nastala za jednostavnim kožnim gležnjačama od brušene kože koje s polica Reserved-a nestaju brzinom munje. Ako nađete svoj broj, možete ih posjedovati za 449,90 kn te naručiti OVDJE.

Gležnjače od brušene kože
449,90 HRK

Ostale čizme i gležnjače u neodoljivim jesenskim nijansama, pogledajte u našoj galeriji!