FOTO by Calzedonia

Moda

Push up jeans – 10 modela iz Calzedonie za kojima će se okretati glave!

Viktoria Mikulić 24. veljače 2022.

Izgledaju odlično, naglašavaju obline i udobne su, možemo li poželjeti više?

Preko zime nam nije pretjerano stalo do toga kako nam odjeća stoji. Tijekom blagdana se ne zamaramo takvim stvarima već uživamo u svim delicijama koje Advent nudi.

Naposljetku, zaogrnemo se bundicama i toplim čizmicama tako da uopće nije važno što nosimo ispod. Nitko nam neće zamjeriti ako se malo opustimo, no kada prođe zima ipak bismo trebali povesti računa o nekim stvarima.

S prvim zrakama sunca i otvorenim terasama sve više pozornosti pridajemo svom licu, tijelu, kao i outfitima koje svakodnevno nosimo. Svjesni smo da je vrijeme za treniranje kako bi do ljeta izgledali onako kako smo zamislili (barem približno).

Ovih dana smo u potrazi za kožni i traper jaknama, kao i balonerima koje ćemo nositi s prvim danima proljeća. No više od svega žudimo za novim trapericama…

Ožujak je idealno vrijeme da svoj ormar prenamijenimo i tamni traper zamijenimo svjetlijim. Jeans nosimo u svim godišnjim dobima, ali tijekom proljeća nekako najviše dođe do izražaja, jer dolazi u raznim motivima, uzorcima i bojama. Calzedonia je jedan od najpoznatijih talijanskih brendova tajica i donjeg rublja, ali u jednakoj mjeri osvajaju ponudom push up jeansa.

Uski modeli naglašavaju stražnji dio, a da pritom ne izgledaju „prenapadno“. Mi smo pronašli 10 noviteta koji neće proći nezamijećeno, a osim plave boje, tu su i bijele traperice, kao i poderani jeans te dva primjerka s vichy uzorkom.

Još jedan favorit je crni jeans… Iako smatramo da proljeće nije vrijeme za crnu boju, ovaj jeans s crvenim srcem vidimo u proljetnim danima uz bijelu košulju, jer uvijek je dobro imati jednog klasika u ormaru.

Sve modele možete pronaći na službenoj web trgovini!