FOTO by Pull&Bear

Moda

Pull&Bear pamučna trenirka sa Snoopyjem idealna za vikend izležavanje!

Viktoria Mikulić 10. veljače 2021.

Uz ovaj mekani novitet, ni tmurni vikend nam ne može pokvariti raspoloženje!

Ako vaši planovi za vikend uključuju 48h provođenja u vlastita četiri zida, izležavanje na trosjedu i gledanje omiljenih serija u društvu jače polovice ili prijateljice, onda prije svega razmislite o odjeći u kojoj ćete se osjećati bezbrižno.

Za sve koji pak ne žele cijeli dan provesti u pidžami, smislili smo savršenu alternativu u kojoj će grickanje kokica i ispijanje Coca-Cole biti još zabavnije.

Svi ljubitelji cartoon junaka, možda bi vas ovaj mekani novitet u baby blue nijansi mogao zaintrigirati. Fiktivni lik psa iz omiljenog stripa ‘Peanuts’ nerijetki je gost u novim kolekcijama high street brendova i svaki put nas očara svojim prisustvom, baš poput najdražeg Disney para – Mickey i Minnie Mousea.

Još nas nekoliko dana dijeli od Valentinova pa još uvijek stignete prišapnuti voljenoj osobi svoju želju. Za sve koji su nestrpljivi i žele je odmah, predlažemo da sami sebe počastite gornjim i donjim dijelom koji se kupuju zasebno, a čija pojedinačna cijena iznosi 149,90 kuna.

Model iz Pull&Beara ovu je trenirku ukomponirao s tenisicama koje također krasi print luckastog Snoopyja, no za kućnu atmosferu bit će dovoljno spojiti je s mekanim čarapicama ili fluffy kućnim papučama.

Također, u proljeće je možete nositi na kavu ili za bilo koji drugi hobi u svoje slobodno vrijeme.

Svi obožavatelji Snoopyja putem linka mogu doznati i dostupne veličine.