FOTO by C&A

Moda

Prvi pogled na balonere i kožne jakne u režiji C&A!

Viktoria Mikulić 07. veljače 2023.

Stižu nam prvi vjesnici proljeća u modnom izdanju!

Znamo da je tek početak veljače, vremenska prognoza je ispod nule i do proljeća nas dijeli 6 tjedana, no nitko nam neće oduzeti maštanje o prozračnim i laganim novitetima koji polako, ali sigurno popunjavaju izloge high street trgovina.

Ovog puta, osvrnut ćemo se na odjeću za van koju najčešće nosimo u proljetnim danima, a to su baloneri i kožne jakne. Baloner je nešto najsofisticiranije i baš poput bijele košulje i malene crne haljine, neizostavan je dio naše garderobe.

Baloner najčešće kupujemo u bež nijansi koja izvrsno pristaje uz casual i svečanije outfite, kao i poslovni look. S druge strane, kožna jakna nam je prioritet u proljetnim, ali i jesenskim danima za sve ležernije aktivnosti i većinom kupujemo modele u crnoj boji.

Kako bi ovog proljeća bili originalni, za vas smo pronašli C&A jakne i balonere u nešto drugačijim verzijama. Naravno, tu je i nekoliko klasika u bež i crnoj boji, no nas su posebno očarale kožna jakne midi duljine u kreč smeđoj boji koja dolazi bez rukava, zatim narančasti baloner u kojem nigdje nećete proći nezamijećeno, kao i kožna jakna u maslinasto zelenoj boji koja podsjeća na sako.

Štogod odabrali, nećete požaliti jer ove odjevne komade možete nositi godinama, osobito one jednostavnijih boja koje su uvijek u trendu.

Također, C&A cijene pristupačne su kao i uvijek, a tome možete i posvjedočiti u nastavku: