FOTO by Zara

Moda

Prugaste košulje – 10 bezvremenskih komada s potpisom Zare!

Viktoria Mikulić 15. veljače 2024.

Prugaste košulje savršena su ravnoteža ležernog i formalnog!

U povijesti mode pruge su jedan od najčešće viđenih uzoraka, a ako nas pitate, ni dan danas ne izlaze iz mode.

I dalje možete vidjeti mnoštvo lijepih prugastih krojeva u svakoj trgovini, ostavljajući nas s vječnim pitanjem: Kako ovaj uzorak može uvijek izgledati svježe, bez obzira što ga iz godine u godinu viđamo? Eh, to je čar prugaste odjeće! Prugaste košulje još uvijek su u modi i mogu se stilizirati na razne načine.

Prugaste košulje mogu se nositi i kao ležerna i kao svečana odjeća. U svečanim prilikama ove košulje daju elegantan izgled odjeći. Postoji mnogo stilova i opcija dostupnih na tržištu, a kako biste se istaknuli iz gomile, važno je znati stilizirati košulju na pravi način.

Prugice će vam pružiti sofisticiran i bezvremenski izgled. Bilo da se dotjerujete za posebnu prigodu ili želite dodati elegantan štih svojoj svakodnevnoj odjeći, ove su košulje svestran izbor. Uz veliki izbor boja i uzoraka u Zari, pronaći ćete prugastu košulju koja najbolje pristaje vašem stilu.

U nastavku donosimo 10 prugastih košulja iz Zare koje možete nositi uz bezbroj donjih dijelova:

22,95 EUR
19,95 EUR
19,95 EUR
22,95 EUR
19,95 EUR
19,95 EUR
25,95 EUR
22,95 EUR
27,95 EUR
19,95 EUR

Nikada nećemo zaboraviti rečenicu kultnog Spužva Bob Skockanog: “Najbolje vrijeme za nošenje prugastog džempera je cijelo vrijeme.” Možda je govorio o džemperima, ali mi mislimo da se to odnosi na sve vrste pruga, uključujući i košulje.