FOTO by Instagram @slakipalaki

Putovanja

Pronašli smo najfotogeničniji adventski foto point!

Daria Lovrić 21. studenoga 2022.

Otkrili smo čak tri photo pointa!

Ususret najmagičnijem periodu u godini, gradovi diljem Lijepe naše svakoga se dana bude odjeveni u blagdansko ruho. Adventski period je uzbudljivo vrijeme iščekivanja, priprema za Božić i druženja u krugu najmilijih osoba.

Mnoge su destinacije već poprimile blagdanski štih, dok su neki gradovi tek krenuli s pripremama. Uz klasične božićne dekoracije, očekuju nas i zanimljiva mjesta za fotografiranje, a Opatija definitivno prednjači u tome.

Otkrili smo što nas ove godine očekuje u Opatiji, na najljepšem Adventu na moru!

Jedan od prvih gradova koji se nalaze visoko na našoj ljestvici must visit adventskih lokacija definitivno je Opatija – kraljica Jadrana. Već duži niz godina bajnu Opatiju posjećuje tisuće i tisuće posjetitelja za vrijeme Adventa, uživajući u božićnim dekoracijama, a sudeći prema Instagram fotografijama čini nam se da će i ove godine Opatija biti jedna od najfotogeničnijih lokacija u Hrvatskoj.

Naša poznata influencerica @slakipalaki na svom Instagram profilu podijelila je fotografije iz ukrašene Opatije i otkrila gdje je postavljen najljepši photo point.

„Opatija je skoro pa spremna za ovogodišnji advent. Uvijek najljepši photo point je postavljen!“ – napisala je prelijepa brineta ispod objave.

Naime riječ je o dvjema lokacijama na šetnici i klupici ukrašenoj zlatno-crvenim dekoracijama poput zvjezdica i poklona.

Ove predivne lokacije poslužit će kao savršena kulisa vaših adventskih fotografija čiji će se dekor s lakoćom uklopiti uz bezbroj zimskih odjevnih kombinacija.

Stotine tisuća lampica tijekom Adventa koji će trajati od 25. studenog do 8. siječnja pretvorit će Opatiju u zimsku bajku, a jedinstvena atmosfera osjetit će se u svakom kutku grada. Već se idućeg vikenda zaputite u Opatiju i doživite ovu ljepotu u stvarnosti.