FOTO by Nike

Moda

Pronađi favorita! Nike krznene torbice „vrući“ su modni trend sezone!

Daria Lovrić 10. siječnja 2024.

Preslatki modeli u tri boje za stylish zimski outfit!

Krzneni modni komadi nikada ne izlaze iz mode i moramo se složiti da izgledaju veoma luksuzno. Iako je krzno u davnim vremenima imalo samo praktičnu primjenu, danas ga viđamo gotovo svuda.

Nike torbica – €37.99

Počevši od krznenih bundica, kaputa i jakni, preko dekora i čizmica, pa sve do modnih dodataka. Gotovo svake zime u fokus dolaze krznene torbice, a ove sezone jedan su od glavnih trendova.

Nike torbica – €37.99

U potrazi za krznenim torbicama koje su kvalitetne, stylish te ujedno moralno i ekološki prihvatljive oduševila nas je ponuda popularnog brenda Nike.

Nike torba
Nike torba – €79.99

Krznene torbe poput mekanih jastučića na kojima bismo zaspali!

Sportski gigant nerijetko nas časti odjevnim komadima, modnim dodacima i obućom koje nisu isključivo za sportske aktivnosti, nego se savršeno uklapaju u street-style lookove.

  Nike torbica
Nike torba – €79.99

O njihovoj kvaliteti ne moramo puno govoriti, dovoljno je da vam predstavimo efektnu liniju modnih dodataka koja se sastoji od crossbody torbice, ruksaka i tote modela.

Nike torba – €59.97

Krznena crossbody torbica i ruksak dolaze u dvije boje – nježnoj ružičastoj i crnoj, dok tote model osim u spomenutim bojama dolazi i u efektnom pink izdanju.

Nike ruksak
Nike ruksak – €44.99

Moramo priznati da je naš favorit preslatki ruksak koji je savršen adut za svakodnevne lookove. Perfektno osmišljen dizajn omogućava sortiranje svih stvarčica koje će vam trebati tijekom dana.

Nike ruksak – €44.99

Prednji džep pomaže da manje stvari poput mobitela, ključeva i ruža za usne budu sigurne i lako dostupne, dok prostrani glavni pretinac ima unutarnji mrežasti džep za dodatnu organizaciju.

Cijelu ponudu s cijenama škicnite putem Nike web trgovine i izaberite svog favorita.