FOTO by Next

Dekor

Proljetne vaze – home dekor koji će udahnuti živahno ruho svakom interijeru!

Viktoria Mikulić 22. siječnja 2024.

Bilo da ih kupujete sebi ili za poklon, ove vaze pravo su nadahnuće!

Vaze su esencijalni dekor svakog doma. Njihov graciozan dizajn upotpunjuje svaki prostor, a u kombinaciji sa živim cvijećem šarenih boja, vaze su miljenice interijera. Za svaku ljubiteljicu cvijeća, kako živog tako i umjetnog, apsolutni je pogodak pokloniti joj vazu.

Next je online adresa na kojoj se uvijek inspiriramo kreativnim idejama, a ovog puta pažnju su nam privukle vaze u proljetnom izdanju.

Nadahnute očaravajućim cvjetovima i svježim bojama proljeća, ove vaze unijet će dašak radosti i vitalnosti u svaki kutak. Toliko su posebne da će i samostalno izgledati bajkovito, osobito modeli u obliku cvijeća poput tratinčice ili božura. Osim cvjetnih, zalubili smo se i u točkaste modele te vazu u obliku srca koja je posvećena mjesecu zaljubljenih.

Ove pomalo neobične vaze uistinu su dragocjenost koju ćete imati godinama, stoga se zaista isplati investirati u iste i uljepšati dnevni boravak, kuhinju, blagovaonu ili neku drugu prostoriju u stanu.

U nježnim tonovima, uklopit će se u svaki stil uređenja. Osim što ih možete priuštiti sebi i tako dočekati prve proljetne dane u društvu ovih krasotica, izvrstan su poklon i za Valentinovo ili Dan žena, kao i bilo koju drugu prigodu.

Ako na umu imate osobu koja cijeni kvalitetne dekoracije, ove vaze bit će njezino nadahnuće u nadolazećim mjesecima.

Više detalja o novim vazama s Nexta potražite na njihovoj web trgovini.