FOTO by Calzedonia

Moda

Proljeće je zavladalo Calzedonijom! Stigle hulahopke u raznim bojama i dezenima!

Viktoria Mikulić 30. ožujka 2022.

Ljubičaste, roze, bijele ili crne, mrežaste ili s cvijećem?

Baš kao što je priroda procvjetala, tako i naša odjeća treba biti u skladu s krajolikom. Dosta nam je zagasitih boja, vrijeme je da se okrenemo živopisnim nijansama i vibrantnim tonovima.

Omiljene traperice, košulja, T-shirt, baloner, plisirana suknja i cvjetna haljina samo su neki od naših najdražih odjevnih predmeta. A za finalan touch uvijek je zaslužan jedan modni dodatak: hulahopke.

Talijanski brend Calzedonia predstavio je proljetnu kolekciju među kojom smo izdvojili 5 modela koji će se savršeno uklopiti u ovo proljetno doba.

Mrežaste najlonke dobrodošle su u svakom periodu godine, no na proljeće dolaze u ružičastoj i lila nijansi koje neće proći nezamijećeno gdje god se pojavili.

Tu su i bijele hulahopke s rombovima koje će i najobičnijem outfitu dodati dozu glamura, a ista verzija dolazi i u crnoj boji.

Šećer na kraju, oduševile su nas najlonke s motivima cvijeća koje dolaze u crnoj boji, a koje će se uklopiti uz svaki dnevni i večernji look. Mi ih zamišljamo uz neku efektnu mini suknju i sandale s platformom.

Ove hulahopke spremne su da vas prate od jutra do mraka, a na vama je samo da nabacite osmijeh na licu. Za dozu inspiracije kako kreirati savršen proljetni look, škicnite ove Instagram fotke u nastavku: