Moda

Proljeće je u znaku plisirane haljine u pastelnim bojama!

Viktoria Mikulić 28. ožujka 2022.

Pastelne boje + cvjetni uzorak = proljetni favorit!

Svatko od nas unutar svog ormara ima nekoliko vrsti odjeće, onu koju nosim za svaki dan, komade koji su rezervirani samo za svečanija događanja i onu koja je rezervirana za posao.

Naravno, najdraža nam je odjeća za svakodnevno nošenje, jer je ista najčešće ležerna i u njoj se osjećamo najugodnije. No što odabrati za proljetne dane? Nakon zime i slojevite odjeće, važno nam je da ono što odjenemo bude lagano prozračno, ali i da nam ne oduzima previše vremena.

Midi haljina je najpraktičnije rješenje jer je navučemo doslovno za sekundu. Uz nju možemo kombinirati tenisice ili sandale, espadrille ili balerinke. Stvorena je za odlazak na kavu, ručak, šetnju kao i za shoppingiranje. Reserved nam je pripremio krasoticu u pastelnim bojama koja će obiležiti ovo godišnje doba i savršeno se uklopiti uz proljetno cvijeće.

Riječ je o plisiranoj haljini s motivima cvijeća napravljenoj od sintetičke tkanine proizvedene od plastičnih PET boca i recikliranog plastičnog otpada. Tu je još okrugli ovratnik i dugi rukavi idealni za travanjske dane. Ova casual haljina je kao stvorena za sve vaše slobodne aktivnosti.

Za sve koji vole proljeće, nježne boje i omiljeni cvjetni uzorak, ne propustite naručiti ovaj novitet uz koji će nadolazeći dani biti još bezbrižniji. Njezina cijena iznosi 399,90 kuna, a pronaći je možete na LINKU!