FOTO by HIPNOS AND NICTE HOME

Dekor

Profinjene šalice za kavu koje će vam svakodnevnu rutinu ispuniti elegancijom!

Daria Lovrić 13. rujna 2023.

Minimalistički dizajn s geometrijskim detaljima izgleda skupocjeno!

Pažljivo odabrani detalji u našem domu često su ključni za stvaranje posebne atmosfere i dodavanje topline prostoru. Ovisno o stilu koji dominira u vašem interijeru i vašim osobnim preferencijama, odabir posuđa i dekoracija može stvoriti ugodnu i toplu atmosferu.

HIPNOS AND NICTE HOME šalica za kavu 1
HIPNOS AND NICTE HOME šalica za kavu – €39,99 

Možda već imate svoju omiljenu šalicu, ali sada je idealno vrijeme da je zamijenite nečim novim i posebnim. Kako bismo vas inspirirali, predstavljamo vam prekrasne šalice s geometrijskim detaljima koje će unijeti dozu elegancije čak i u vaše jutarnje ritualno ispijanja kave.

HIPNOS AND NICTE HOME šalica za kavu

Šalice upečatljivog dizajna u kombinaciji s elegantnim minimalizmom oduševit će vaše goste!

Ove šalice imaju minimalistički, ali izrazito efektan dizajn, a dolaze iz asortimana popularnog brenda HIPNOS AND NICTE HOME. Ovaj brend nudi širok izbor detalja za uređenje doma, uključujući lampe, ukrasne jastuke, staklene elemente, te komade namještaja. No, šalice su one koje su nas posebno osvojile.

HIPNOS AND NICTE HOME šalica za kavu

Njihov geometrijski dizajn dodaje sofisticiranost i modernu notu vašem interijeru. Svako jutro, dok uživate u svojoj omiljenoj toplini napitku, ove šalice će vam pružiti estetski užitak. Ove prekrasne šalice dolaze u tri boje – klasičnoj i nepogrešivoj bijeloj, navy plavoj i pastelnoj ružičastoj.

Naime, bijeli primjerak krasi zlatna ručka u obliku kocke, plavi u obliku kruga, dok je ružičasti ukrašen kuglom. Svi primjerci izgledaju prekrasno i dolaze s pripadajućim tanjurićem.

Vjerujemo da već imate svog favorita koji će vam svakodnevnu rutinu ispuniti elegancijom, međutim kompletirate li cijeli set, komplimenti vaših gostiju neće izostati.