FOTO by Elegant.hr

Dom

Probali smo nove Kraš Antique Pelinkovac Praline

admin 25. listopada 2023.

Jeste počastili nepca? Mi jesmo!

Nakon što smo imali bezbroj komentara oduševljenja na novu poslasticu iz Kraša odlučili smo vidjeti čemu toliki hype zbog čokolade punjene alkoholom.

Možda zato što je Pelinkovac piće koje je obilježilo naše srednjoškolske i studentske dane i ove praline možda su pobudile malo nostalgije u nama.

Kraš Antique Pelinkovac Praline
Nove Kraš Antique Pelinkovac Praline

Nismo imali problema da ih pronađemo, Kraš poslovnica u Zapruđu ima policu punu ovog noviteta, a cijena jedne kutije iznosi 4,99 eura.

Kraš Antique Pelinkovac Praline

U pakiranju ćete pronaći 12 malenih pralinica koje samo čekaju da s njih skinete foliju i prepustite se čokoladnoj rapsodiji koju skrivaju.

Iskreno, na prvom grizu nadali smo se da će, kao kod Griotta, alkohol iscuriti, ali zapravo unutar njih nalazi se kremasto punjenje koje sadrži naznake pelinkovca.

Kraš Antique Pelinkovac Praline

Ne brinite, osjetit ćete alkohol, ali ne na onoj razini i u onom intenzitetu kao kod Griotta. Sve u svemu isplati se probati jednom, pa sami prosudite da li ste pronašli “slatkiš godine“.

Kraš Antique Pelinkovac Praline

Kako god, ova malena kutijica može biti i slatki poklon svim ljubiteljima Pelinkovca i čokolade budući da je kraš još jednom pokazao smisao za dizajn pakiranja.