FOTO by Reserved

Bizar

Priznajte, gdje biste nosile ovaj bizarni Reservedov sako?

Mia Vodopija 03. prosinca 2021.

Sigurno u njemu ne biste išle do centra grada...

Kada pričamo o modi i krznu, mnogo toga se promijenilo.

Evolucija društvenog morala prema životinjama može imati neočekivane reperkusije na modu, odvodeći odjeću koja se nekada smatrala must-have, poput odjeće koja je od prave kože ili krzna, u second hand dućane ili jednostavno, u smeće.

Postoje ljudi koji se zalažu za nastavak korištenja vintage krzna, poput onih kaputa koje ste naslijedili od svoje majke i tete. Djelomično je to zato što se krzno često prenosi s koljena na koljeno.

Ako niste ljubitelji i ljubiteljice pravog krzna i prave kože, ali volite eksperimentirati s odjećom, popularni poljski brend Reserved ima pravu stvar za vas.

U svojoj novoj kolekciji imaju crveni oversized sako s tamnocrvenim krznom koje je zalijepljeno cijelom dužinom rukava. S dva džepa i dva gumba u istoj nijansi kao i sam sako.

Bizarni sako liči na komad odjeće koji je ispao iz nekog prošlog desetljeća, ali to neće spriječiti modne pustolove. Iako ovakav ludi sako možete isfurati s nečim jednostavnim, pretpostavljamo da vam to nije cilj.

Zelene dugačke trapez hlače uz crnu usku majicu, jednobojne štikle i ovaj čupavi sako bili bi odlična kombinacija za tematski tulum ili neki photoshoot.

Ovo ipak nije tip sakoa u kojem ćete otići u neki uobičajeni kafić. Za što god da vam treba ovaj bizaran komad, može biti vaš po cijeni od 599,90 kuna. Nabavite ga na linku OVDJE.