FOTO by eNVy room

Moda

Prisustvujete svečanoj prigodi? Ne tražite dalje! eNVy room crne točkaste haljine su must-have!

Viktoria Mikulić 15. listopada 2021.

Nevjerojatno prekrasne!

Mala crna haljina je nešto što bi svaki ženski ormar trebao posjedovati. Fashionistice znaju da s crnom haljinom ne mogu pogriješiti i kada ne znamo što odjenuti, ona je savršeno rješenje ako želimo zablistati, a opet ne iskakati previše. Crna je općenito jedna od najelegantnijih boja i preporučuje se nositi je gotovo na svim prigodama, osim na vlastitom vjenčanju gdje nije poželjna.

Domaći modni dvojac eNVy room nas iz sezone u sezonu inspirira toaletama i kreacijama koje su na samom tronu domaće modne scene. Svojim šarmantnim idejama itekako mogu konkurirati svjetskim dizajnerima, stoga ne čudi da je ova adresa jedna od najposjećenijih u Zagrebu, kada želimo izgledati bjakovito.

Ovog puta impresionirali su nas crnim haljinama koje su rezervirane za narednu party sezonu. Ako ove jeseni ili zime imate neko važno svečano događanje, ne tražite dalje.

Prvi model dolazi s voluminoznim rukavima od tila koje upotpunjuju volani i točkice te na laskavi način stvara igru s oblikom i volumenom. Ova ženstvena haljina je apsolutni HIT, a naš savjet je nositi je s decentnim nakitom i visokim crvenim potpeticama. Druga, jednako posebna je midi haljina bez rukava, koja je također napravljena od tila, a koja je ukrašena točkastim uzorkom koji će zaustaviti dah svakog prolaznika. Oba primjerka će dominirati na plesnom podiju.

Polka dot print je najromantičniji od svih uzoraka, a osobito ga volimo na crnim i bijelim odjevnim komadima. Ako pak tražite pomalo nekonvencionalnu vjenčanicu, odlična je vijest da midi haljina koja otkriva ramena dolazi i u ljupkoj bijeloj boji. Ova vjenčanica s točkicama originalna je, odvažna i fantastična ideja za mladenku koja traži nešto drugačije.

Ove ljepotice će nesumnjivo postati vladarice sezone na svim važnim eventima, a mi imamo samo jedno pitanje – jeste li već pronašli svoj malenu crnu haljinu? Ako niste, što čekate?