FOTO by Foreo

Ljepota

Prirodna ljepota privlačnija no ikada

admin 12. svibnja 2022.

Naglasite vašu prirodnu ljepotu uz Foreo Ufo 2 i Farm To Face Sheet maske

Promjenjivo proljetno vrijeme, ispunjeno vrućinama i naglim pljuskovima, predstavlja veliki izazov za našu kožu, a švedski beauty tech brend FOREO ima jednostavno rješenje uz koje ovog proljeća možete istovremeno uživati u spa trenutcima i najljepšoj koži do sada.

FOREO UFO 2 svestrani je beauty gadget i pravi spas za umornu kožu. Sadrži termoterapiju, krioterapiju, puni spektar LED svjetala i opuštajuće T-Sonic pulsacije, koje koži osiguravaju svjež i zdrav izgled uz dugotrajnu hidrataciju.

OSVJEŽAVAJUĆA KRIOTERAPIJA

Znoj, crvenilo i proširene pore samo su neki od problema s kojima se koža bori u toplijim mjesecima. Krioterapija, jedan od vodećih beauty i wellness trendova, pokazala se kao izvrsno rješenje za sve ove poteškoće, zbog čega je jedna od glavnih karakteristika FOREO UFO 2 uređaja.

Krioterapija dokazano smanjuje natečenost kože i proširene pore, učvršćuje kožu i uklanja znakove starenja. U kombinaciji s nježnim T-Sonic pulsacijama i zelenim, plavim i ljubičastim LED svjetlima UFO 2 uređaja, vaša će koža zablistati.

OPUŠTAJUĆA TERMOTERAPIJA

Termoterapija ima brojne pozitivne učinke na zdravlje kože poput opuštanja mišića lica i omekšavanja kože uz garantirani spa doživljaj. U kombinaciji s crvenim LED svjetlom UFO 2 uređaja, ovaj nježni tretman otvara pore i omogućava bolju apsorpciju aktivnih sastojaka UFO maski i vaših omiljenih skincare proizvoda.

Najbolji način da istražite sve karakteristike UFO 2 uređaja i kožu počastite najboljim prirodnim sastojcima? Inovativne Farm To Face Sheet maske, koje se mogu koristiti samostalno ili uz UFO 2 uređaj.

Za svaki tip kože i njezine specifične potrebe, FOREO je osmislio 5 različitih prirodnih formula

  • Bulgarian Rose masku ispunjenu ružinom vodicom i uljem jojobe za nježnu hidrataciju.
  • Manuka Honey masku s novozelanskim manuka medom za dubinsko obnavljanje kože.
  • Coconul Oil masku s kokosovim uljem i kokosovom vodicom iz Indonezije koja će nahraniti vašu kožu.
  • Acai Berry masku s acai bobicama iz Brazila te zaglađujućim i anti-age svojstvima.
  • Green Tea masku sa zelenim čajem iz Japana – punim antioksidansa, te ekstraktom Ulmus Davidiane za pročišćavanje kože i zaštitu od štetnih vanjskih utjecaja.

UFO 2 je dostupan na Douglas, Martimex i FABU spot i prodajnim mjestima, a Farm To Face sheet maske u DM Hrvatska.