Moda

Pripazite da ne zaspite na ovim fluffy krznenim torbicama!

Daria Lovrić 17. siječnja 2023.

Ružičasta ili plava? Koja je vaš favorit?

Iako nam torbice ne mogu pomoći tijekom niskih temperatura, to ne znači da na njih ne bi trebali obraćati pažnju u zimskim mjesecima. Kao i drugi modni dodaci, one su tu kako bi naglasile outfit i zaokružile našu modnu priču.

Onaj tko ima stila, znat će iskombinirati i uklopiti odjevne komade i kada je riječ o zimskom looku. Štoviše, slojevito odijevanje i krzneni odjevni komadi i dodaci imaju posebnu čar i našem outfitu daju finalan touch koji nas može transformirati u pravu ledenu kraljicu stila.

Pahuljaste krznene torbice koje će upotpuniti zimski look!

Kada smo ugledali CCC krznene torbice, odmah nam je postalo toplije oko srca. Krzneni komadi poput bundica, šalova, kaputa i torbica apsolutni su must-have, posebice kada dolaze u ovako neodoljivom izdanju.

Unutar CCC nove kolekcije pronašli smo dva modela krznenih torbica, koje dolaze u pastelnim tonovima – baby plavoj i nježnoj ružičastoj nijansi. Iako pastelne tonove češće nosimo ljeti, sudeći prema trendovima i kolekcijama omiljenih brendova, ove zime itekako preuzimaju vodstvo.

CCC krznena torbica
CCC krznena torbica – 66,35 €

Mekane dlakave torbice možete nositi uz gotovo sve zimske odjevne komade. Odlično će izgledati uz basic boje, ali će se odlično uklopiti i uz jarke i zemljane tonove.

CCC krznena torbica – 39,80 €

U ležernim varijantama spojite ih s omiljenim parom traperica i teddy kaputom, dok ih u svečanijim prigodama uparite s mini suknjama, krznenim bucama i kaputima. Samo na kraju pripazite da ne zaspite na njima, jer su toliko mekane da bi vam bez problema mogle poslužiti kao jastuk.

Ako ste se odlučili koja vam je ljepša, svog favorita potražite putem CCC web trgovine.