FOTO by Instagram @mango / Mango / Instagram @arpanarayamajhi /

Moda

Print on print – zgrabi cijeli Mango look!

Mia Vodopija 11. kolovoza 2021.

Uživajte u ljetnom šarenilu uzoraka...

Odjeća s printom je oduvijek bila uzbudljiva, od onda kada smo se kao djeca igrali u vrtiću i školi, do odraslih dana.

Iako monokromatska odjeća ima svojih čari te daje određenu dozu elegancije, bluze i hlače s printom su najuzbudljiviji modni trend ovog ljeta. Zaboravite na uobičajene i pomalo dosadnjikave boje.

249.90 KN

Nadolazeće sezone sve oči uprte su u uzorke i pravilo je – što luđi uzorak, to je bolji styling!

Možda niste prije razmišljali o tome kako i hlače mogu biti odjevni komad koji će biti glavni fokus stylinga, ali ako je suditi po trendovima modne industrije, upravo su hlače s uzorkom ‘it’ komad ovog ljeta.

249.90 KN

Kada kažete riječ ‘uzorak’, mnogim ljudima padne na pamet životinjski uzorak leoparda ili zebre, a nekima pak padnu na pamet boho romantični lepršavi komadi u pastelnim bojama.

Ipak, koliko god obožavali životinjske uzorke koji će i dalje biti itekako popularni, za nadolazeću sezonu nosit ćemo i psihodelične uzorke u vibrantnim bojama. Uzorak valova, floralni print izobličenih i predimenzioniranih oblika, kockice i točkice u ponudi su mnogobrojnih high end i high street brendova.

Jedan od tih brendova je i Mango, koji nas je oduševio ovom bluzom i hlačama. Iako neki ne bi sparili ova dva potpuno različita uzorka, moramo priznati da je krajnji rezultat odličan!

Za one hrabrije upravo ovakvi uzorci mogu biti sjajan način kako ih kombinirati s bar još jednim uzorkom te kolor-blok tehnikom dodatno istaknuti cijeli styling.

Nadamo se da smo vas inspirirali ovim outfitom i da ćete ugrabiti svoj komad s uzorkom još danas!