FOTO by Nikola Šalinović

Ljepota

Zlatni Centar Lewiko i Centre de beauté Michelle – duo koji će vas urediti od glave do pete!

Viktoria Mikulić 14. svibnja 2024.

Pred vama je važna svečanost na kojoj želite zablistati?

Za najvažniji dan u životu svaka od nas želi zablistati kao nikada prije. To je ipak dan koji ćemo pamtiti zauvijek, stoga ne iznenađuje što svaka mladenka želi da sve izgleda besprijekorno, a osobito njezina malenkost.

Photo by: Nikola Šalinović

Također, pred nama su brojne svečane prigode i sigurni smo da na umu imate osobu koja će ove godine prisustvovati maturalnoj večeri, primiti sakrament svete potvrde ili svete pričesti.

Ako ste već pronašli vjenčanicu ili toaletu, elegantno odijelo ili neki drugi odjevni komad u kojem ćete zapanjiti sve prisutne, vrijeme je za sljedeći korak…

Photo by: Nikola Šalinović

Kako bi zadovoljili potrebe svake djevojke, dva cijenjena imena osmislili su savršen plan. Zlatni Centar Lewiko i Centre de beauté Michelle tu su da vam taj čaroban dan učine još bajkovitijim.

Filozofija ovog poznatog kozmetičkog salona je biti “IZVRSTAN” s ciljem da vrhunskom njegom Vama upotpune i očuvaju Vašu “IZVRSNU” osobnost.

Profesionalni tim ovog kozmetičkog salona razmazit će vas u potpunosti, a nude sve što je jednoj ženi potrebno da postigne željeni glow.

Photo by: Nikola Šalinović

Od tretmana za lice i tijelo s kvalitetnim proizvodima do predivne manikure te dnevnog ili večernjeg make upa, svaka pripadnica nježnijeg spola nakon ovih tretmana osjećat će se poput božice.

Za njegu tijela, koristi se kozmetika Thalion koja donosi potpuno novi pristup anticelulitnim tretmanima s morskim i biljnim aktivnim sastojcima.

Šećer na kraju, tu je i nakit kao najbitniji modni dodatak za određenu prigodu. Nakon što se prepustite profesionalnim vizažistima, @zlatni_centar_lewiko zaokružit će ovaj glamurozan look.

Photo by: Nikola Šalinović

Španjolski brend Bohemme ponovno nas oduševljava svojim posebnim dizajnom nakita od srebra i dragog kamenja. Ručna i unikatna izrada Bohemme prstena još više se ističe na njegovanim rukama i prekrasnoj manikuri iz kozmetičkog salona @debeautemichelle.

Photo by: Nikola Šalinović

Nakit najbolje dolazi do izražaja na njegovanoj koži i baš zato je priprema u kozmetičkom salonu @debeautemichelle nezaobilazna za sve koji se spremaju za neku važnu prigodu.

S vrhunskim proizvodima profesionalnog španjolskog brenda Skeyndor, Centre de beauté Michelle radi pripremu kože za profesionalni make up kao i manikuru te njega ruku.

Nas je osvojila kombinacija crvenog ruža i zlatnog nakita s potpisom @zlatni_centar_lewiko! Jednostavno budite samopouzdani i elegantni – a svaki pogled u ogledalo uz ovaj duo donijet će vam širok osmijeh na licu.

Više detalja o uljepšavanju od glave do pete saznajte putem web stranice Zlatni Centar Lewiko ili unutar salona Centre de beauté Michelle.

Također, za sve aktualnosti pratite njihove Instagram profile @centredebeautemichelle i @zlatnicentarlewiko.

P.S. Uskoro vas darujemo bogatim paketom uz koji ćete se osjećati kao da ste na crvenom tepihu.