FOTO by Primark

Dekor

Primark roza šalica od 3.50 eura donosi svu raskoš proljeća!

Viktoria Mikulić 28. ožujka 2024.

Odmah kupujemo dvije!

Svako malo pišemo o poznatom trgovačkom lancu Primark, kojeg nažalost još uvijek nema u Zagrebu, ali ga zato imamo priliku posjetiti u susjednoj Ljubljani. Jednodnevni izlet sasvim je dovoljan da posjetite centar Ljubljane i usput svratite do ove trgovine koja je poznata po pristupačnim cijenama, te atraktivnom ponudom odjevnih komada, modnih dodataka i home dekoracija.

Nakon što smo napisali članak o njihovim umjetnim hortenzijama koje će osvježiti svaki interijer, oko nam je zapelo za jednu posebnu šalicu. Bez obzira imali svoju najdražu šalicu ili ne, u novitet iz Primarka zaljubit će se svaka obožavateljica proljeća i proljetnog cvijeća.

Ono što nas se posebno dojmilo kod ovog primjerka je cijena od 3.50 eura, stoga požurite jer bi se vrlo brzo mogla rasprodati.

Zašto toliko volimo ovakav dizajn šalica? Zato što ne uživamo samo u ispijanju najdražeg napitka iz ove šalice, već je dovoljan i samo jedan pogled na nju da nam izmami osmijeh na lice i popravi dan.

Ova se šalica može pohvaliti isklesanim cvjetnim dizajnom, čineći ga savršeno lijepim dodatkom vašem domu – ili idealnim poklonom za voljenu osobu!

Ako ne znate kako osvježiti prostor ovog proljeća, umjetne hortenzije postavite na blagovaonski stol, a staklenom regalu ili nekom drugom vidljivom mjestu u vašoj kuhinji dodajte par ovih šalica. Više detalja potražite na službenoj stranici.