FOTO by Primark

Dekor

Umjetna hortenzija iz Primarka mezimica je svakog interijera!

Viktoria Mikulić 27. ožujka 2024.

Tri boje za savršeno aranžiran buket!

Ako želite unijeti “home-sweet-home” stil u svoj interijer, ne tražite dalje od trendi stvari iz poznatog trgovačkog lanca! Od modernog kuhinjskog dekora do stilskog namještaja u svim paletama boja – Primark kolekcija ima sve što vam je potrebno da svom domu priuštite proljetni štih.

Ususret Uskrsu i s prvim proljetnim danima, gotovo svaka pripadnica nježnijeg spola teži osvježenju prostora u vidu proljetnog cvijeća. Ako niste skloni održavanju pravih biljaka, dopustite da vam predstavimo dostojnu alternativu. Hortenzija je jedna od najposebnijih proljetnih biljaka i čest je odabir kao dekor na vjenčanjima i raznim drugim proslavama, ali i kao nezaobilazan dio ambijenta.

Hortenzija neodoljivo podsjeća na jorgovan prema obliku i načinu rasta. Oba cvijeta imaju obilje sitnih cvjetova koji tvore jedan bujni cvijet. Međutim, hortenzija dolazi u različitim bojama i može imati veće cvjetove od jorgovana.

Riječ je o prekrasnoj cvjetnici s velikim, šarenim cvjetovima. Cvjeta od proljeća do jesenu i u različitim bojama, ovisno o vrsti tla i drugim čimbenicima.

U Primarku smo pronašli umjetnu hortenziju za samo £1.50. Ona dolazi u tri boje – bijeloj, ružičastoj i plavoj. Ove nježne tonove s lakoćom možete kombinirati i aranžirati ih u prekrasan proljetni buket. Pronaći ih možete u Primarku u susjednoj Ljubljani, a za više detalja, posjetite njihovu službenu stranicu.