FOTO by Primark

Moda

Primark modni dodaci izgledom podsjećaju na Gucci modele, a cijena je prava sitnica!

Viktoria Mikulić 07. siječnja 2021.

Totalno nalik Gucci modelima, zar ne?

Već neko vrijeme maštamo o odlasku u Ljubljanu. Naravno, jedan od razloga je definitivno smirenost i ljepota koju taj grad nosi u sebi, no ako ćemo biti iskreni, primarni okidač za odlazak u glavni grad Slovenije definitivno je trgovački lanac Primark.

Mi možda nismo imali tu čast da se otvori u Hrvatskoj, no ni susjedna zemlja ne zvuči loše, jedino možda sada, kada nam je za ulazak u istu potreban test.

No dobro, nećemo očajavati već se samo nadati da ćemo uskoro nazočiti slobodi kretanja te da će granice ponovno biti otvorene.

Upravo smo pronašli dodatan motiv koji nas drži da sve ovo izdržimo i čim bude moguće, brzinom vjetra se uputimo u Primark.

Svakodnevno nas inspiriraju odjećom, accessoriesom, stvarčicama za djecu i home dekorom, no ono što nas posebno raduje je količina komada koji dolaze s printom Mickey i Minnie Mousea.

Gotovo uvijek pronađemo barem jednu sitnicu koju krasi ovaj najpoznatiji Disney par, a ovog puta pronašli smo i više od toga…

Božanstvena torba i ruksak nalik Gucci modelima, osvojit će srca brojnih fashionistica. U smeđoj boji, preplavljenoj logotipovima u obliku glave preslatkog mišića, i dodatnim vrckastim dizajnom najdražeg nam para, ovi modni detalji totalni su must-have.

Uz spomenute modele, dobivate i dodatne torbice koje krase prepoznatljive uši, a u koje možete staviti sitniše, ključeve ili ruž za usne.

Za sada smo samo saznali cijenu ruksaka koja iznosi £14.00, odnosno nešto više od 115,00 kuna. Torba je vjerojatno također u tom cjenovnom rangu. Iskreno, oba primjerka izgledaju toliko čvrsto i kvalitetno da je ova cijena zaista prava sitnica.

Kamo god se s njima uputili, nemojte se iznenaditi ako primijetite znatiželjne poglede, a vrlo vjerojatno primit ćete i komplimente. Danas vam nećemo predlagati outfit koji pristaje uz njih jer vjerujemo da će mašta proraditi sama, čim jedna od ovih ljepotica bude u vašim rukama.

Ništa nam drugo ne preostaje nego pričekati još neko vrijeme te se nadati da ovi noviteti neće biti rasprodani. Ako pak imate nekoga u Sloveniji, sreća je u vašim rukama, a ne bi bilo naodmet da taj možete kontakt javite i nama…