FOTO by Primark

Dekor

Primark ima novi adventski kalendar – Hogwarts!

Viktoria Mikulić 27. listopada 2022.

Neka svijet čarobnjaštva upotpuni i vaš Advent!

Bez obzira jeste li fan blagdanske euforije ili ne, svatko se raznježi kada dobije adventski kalendar na poklon. To iščekivanje i svakodnevno otvaranje kućica u kojima nam se sprema iznenađenje, ne može biti slađe no što jest.

primark adventski kalendar

Danas na tržištu možemo pronaći brojne adventske kalendare, od onih s nakitom, šminkom, kao i primjerke s nekim od kultnih likova iz serija, knjiga i filmova. Već smo predstavili Minnie Mouse adventski kalendar koji je nedavno stigao u Primark, a sada nas je osvojio još jedan stvoren za sve ljubitelje magije.

Svaki potez Hermione, Harryja i Rona htjeli smo kopirati i naučiti sve trikove čarobnjaštva. Upijali smo njihove pokrete dok barataju čarobnim štapićem i pokušavali učiniti isto u svoja četiri zida. Da, to nam baš i nije išlo od ruke, ali moramo priznati da smo se dobro zabavili. Kultni Harry Potter zauvijek je osvojio naša srca, stoga ne čudi da svaki put ostanemo oduševljeni novitetima koji pristižu s motivima Hogwartsa. Primark nas je upravo počastio novom poslasticom…

Primark upravo lansirao Hogwarts adventski kalendar za sve čarobnjake u duši!

Provedite čaroban advent uz ovaj adventski kalendar u obliku kofera koji dolazi s LED rasvjetom. Napravljen da izgleda kao kovčeg Newta Scamandera, vanjski poklopac ima ispisan grb Hogwartsa. Unutra ćete pronaći male, numerirane ladice koje ćete ispuniti poslasticama uoči velikog dana.

primark adventski kalendar

Svaki dan dolazi sa slikama na temu Harryja Pottera™ od sova do naočala i više. Unutrašnjost poklopca ukrašena je svjetlećom drvenom slikom dvorca Hogwarts koja dodaje šarm uzbuđenju.

Mi već znamo kome ćemo pokloniti ovaj kalendar, a ako i vi imate na umu jednog obožavatelja Harry Pottera, adventski kalendar s motivima istog možete pronaći u Primarku u Ljubljani po cijeni od £20.00!