FOTO by Primark

Dekor

Primark upravo lansirao Hogwarts adventski kalendar za sve čarobnjake u duši!

Viktoria Šafranić 19. listopada 2020.

Ako i vi želite doživjeti magično božićno odbrojavanje, onda na vrijeme osigurajte ovaj must-have...

Pogodite što nas i ovog Adventa očekuje?! Primark x Harry Potter adventski kalendar, no ovog puta ne u obliku express vlakića koji je prošle godine postao senzacija, već u ruhu slavnog dvorca i škole magije – Hogwartsa, koji će zasigurno zadovoljiti istančan ukus pravih čarobnjaka.

Svečano se kunemo da je ovo nesumnjivo savršen predbožićni dar za obožavatelje najpoznatijeg čarobnjaka na svijetu – Harryja Pottera (da, to možete biti vi …) – jer zašto ne razveseliti nekoga već sada ovom šarmantnom uvertirom u blagdane te mu na najbolji mogući način uljepšati zadnji mjesec u godini.

Ako ste oduvijek htjeli zakoračiti u svijet čarobnjaštva, ovaj adventski kalendar pobrinut će se da budete spremni za čarobno odbrojavanje do velikog dana.

Vrhunska poslastica za svakog obožavatelja Harryja Pottera: DIY adventski kalendar omogućuje vam da svaki dan ispunite iznenađenjem prilagođenim prema vašim željama.

Kako bismo vam barem malo pokušali potaknuti maštu, savjetujemo da kućice ispunite zagonetnim porukama, trikovima, ključem koji će voditi do tajanstvene prostorije i drugim raznoraznim čarobnjačkim accessoriesom, kako bi osoba kojoj poklonite ovaj adventski kalendar imala pune ruke posla i postala pravi mali istraživač.

Najbolji dio ovog adventskog kalendara je taj da ga ponovno koristiti svake godine, te tako širiti magiju i prenositi je generacije na generaciju.

Uživajte odmah, zahvalite nam kasnije…