FOTO by Instagram @x_carms / @lissyroddyy / @sophshinton

Moda

Preslatki sportski kompleti vraćaju nas u ležernost 90-ih

admin 03. studenoga 2021.

Autor teksta: Valentina Kožulj

Inspirativne 90-e vratile su se u svom poznatom stilu punom ležernih tkanina i sportskih detalja.

H&M 24,99 €

Trenirke, džemperi i šilterice samo su neki od odjevnih i modnih komada koje sve češće možemo vidjeti na utjecajnim osobama diljem svijeta. Ležernost i spontanost nikada nisu bile toliko trendi!

Reserved 119,90 kuna

Opuštene, sportske i udobne trenirke izgledat će najljepše uz tenisice i široku jaknu. Zara, H&M i Reserved znaju kako kreirati odjeću nadahnutu aktivnim, sportskim životom i približiti se svima koji su stalno u pokretu.

Reserved 119,90 kuna

No, posljednjih sezona trenirka je prestala biti isključivo sportski odjevni predmet. Dobila je novu ulogu na modnim pistama poznatih dizajnera te se tako probila u jedan od najpopularnijih trendova na ulicama gradova diljem svijeta.

ZARA 199,90 kuna

Moda je pokazala sklonost udobnim odjevnim kombinacijama u kojim se odvažno možemo prošetati iz kuće ravno na špicu! I tako je trenirka postala savršen spoj za odlazak u grad, šetnju u kvartu ili izležavanje na kauču u nedjelju popodne.

ZARA 199,90 kuna

Vidljivi i originalni logotipi 90-ih prerasli su u moderniji koncept jarkih i nježnih boja sa zanimljivim printovima prilagođenim novim generacijama.

H&M 19,99 €

Noviji i uzbudljiviji izgled luksuznijih tkanina, zanimljivih detalja i krojeva omogućile su trenirkama veliki povratak na modnu scenu. One više nisu rezervirane samo za vikende, već su se hrabro i vješto izborile te tako postale naš omiljeni saveznik svakodnevnog života.