FOTO by Zara HOME

Dekor

Preslatki božićni set s kultnim junacima Pinokijom i Gepettom vraća nas u djetinjstvo!

Daria Lovrić 13. listopada 2023.

Šarmantni primjerci koje će obožavati i mali i veliki!

Iako ljetni period ima posebno mjesto u našim srcima, zima donosi magiju koju je vrlo teško opisati riječima. Sve oko nas poprima posebnu čaroliju, mi smo veseliji i puni života, jesenski umor kao da nestane.

Zara HOME božićni Pinokio set
Zara HOME božićni Pinokio set

Blagdani donose posebnu emociju, božićno ludilo i uzbuđenje, međutim zahtijevaju i određene pripreme. Pokušavamo biti bolji ljudi, pomoći drugima kada im je to potrebno, a svoj dom oplemenjujemo i ukrašavamo dekoracijama, pripremamo kolače, ukrašavamo bor…

Mnogo je aktivnosti koje nas čekaju kroz naredna dva mjeseca, međutim neke od njih možete već sada krenuti skidati s popisa. Riječ je o kupnji poklona. Iako vam možda zvuči prerano, podsjetite se da će vaš novčanik u prosincu biti maksimalno ispražnjen.

Odlična je vijest da su popularni brendovi već sada krenuli s lansiranjem božićnih ukrasa i dekoracija za dom, stoga je idealan trenutak da već sada krenete u nabavku.

Ho Ho Ho! Zavirite u novu Zara Home božićnu kolekciju!

Unutar Zara HOME asortimana pronašli smo preslatki božićni set posuđa kojeg krasi jedan od naših omiljenih Disney likova – Pinokio.

Zara HOME Pinokio šalica – 8,99 €

Naime, svi znamo bajku o malenom drvenom lutku Pinokiju kojeg je izradio dobrodušni postolar Geppetto. Iako je lagao, na kraju bajke Pinokio ipak postane pravi dječak.

Preslatki set sastoji se od tanjura, zdjelice i šalice u crveno-bijeloj kombinaciji boja. Posuđe krasi lik veselog Pinokija i Gepetta te božićni motivi poput božićnog drvca, poklona, kuglica i lampica.

Ako vas je uhvatila nostalgija, poznajete nekog mališana kojeg bi ovaj poklon naprosto oduševio i obožavate poučnu priču o Pinokiju, ovaj set možete naručiti putem Zara HOME web trgovine.