FOTO by Zara Home

Dekor

Ho Ho Ho! Zavirite u novu Zara Home božićnu kolekciju!

Viktoria Mikulić 18. listopada 2022.

Kukičani jastuk u obliku šećernog štapića, adventski kalendar u obliku girlande s čarapicama, glazbena božićna kugla i papuče od vilenjaka samo su neki od naših favorita…

Do Božića nas dijeli nešto više od dva mjeseca, što bi trebalo značiti da pripreme još nisu ni na vidiku, no nitko nam ne može zabraniti da već sada škicamo blagdanske kolekcije koje ovih dana pristižu u poznate trgovine.

Možda je još rano za božićne pidžame i ornamente, no kroz nekoliko tjedana već ćemo lagano ukrasiti dom nekim od blagdanskih dekoracija.

Zara Home božićna kolekcija izgleda neodoljivo

Zara Home prednjači u ponudi home dekora i iako su cjenovno skuplji, sve što kupimo tamo traje godinama, stoga nećete požaliti ako pogledate novu blagdansku kolekciju koja pršti od slatkoće.

Toliko je lijepih stvarčica da smo jedva uspjeli izdvojiti 15 favorita i još uvijek se ne možemo odlučiti što nam je potrebno, a što nije. Najradije bismo kupili sve, od glazbene kugle s božićnim figuricama, ukrasnih zvončića i snjegovića, girlande s mekanim čarapicama koje čini adventski kalendar, papuča od Djeda Božićnjaka i vilenjaka, kukičanih jastuka u obliku šećernih štapića i kućice od medenjaka, kao i odijelca za naše najmlađe.

Mi smo zaljubljeni u sve i sviđa nam se dašak tradicije kroz crvenu i zelenu boju u svakom od ovih proizvoda, ali i jednostavnost dizajna koji se s lakoćom uklapa u svaki interijer.

Ako ništa, priuštit ćemo si barem jedan od ovih chic noviteta koji ne samo da će uljepšati naše blagdane, nego će unijeti toplinu u srce svakog tko u našem domu ugleda ove božanstvene dekoracije. Cjelokupnu kolekciju potražite na zarahome.com/hr!