FOTO by Instagram @ivasulentich

Poznati

Prekrasna Iva Šulentić objavila prve fotografije kćerkice!

Daria Lovrić 17. srpnja 2023.

„Život sve posloži. Hvala mu, Ona je tu.“

Jedna od naših najcjenjenijih voditeljica Iva Šulentić, prije mjesec dana postala je majka. Malena djevojčica stigla je na svijet u zagrebačkoj Petrovoj bolnici i razveselila ponosne roditelje.

Rođenje djeteta je poseban trenutak u životu, ispunjen radosti i srećom. Ponosna majka Iva, na svom je Instagram profilu podijelila prve fotografije malene djevojčice i raznježila svoje pratitelje.

„Život sve posloži. Hvala mu, Ona je tu.“ – napisala je Iva ispod fotografija na kojima pozira s malenom kćerkicom.

Ispod objave Iva je podijelila i emotivne riječi zahvale za cijeli tim doktora u bolnici – „Hvala i Petrovoj bolnici, svim timovima. Iako u smanjenim kapacitetima, u zgradi na kojoj su radovi, oni su nas obasipali pažnjom, toplinom, strpljenjem i stručnošću. Intenzivni dani u svakom smislu dobili su dodatnu mekoću zbog njih. A sad – u život!“

Podsjetimo, da očekuje bebu Iva je podijelila u veljači tijekom emisije ‘Kod nas doma’. HRT-ova voditeljica iznenadila je gledatelje preslatkom viješću – na samom kraju emisije uživo. Brojni prijatelji i pratitelji, uputili su joj čestitke na društvenim mrežama.

Iva je više od godinu dana u sretnoj vezi s Brunom Šunjićem, sistem inženjerom iz Zagreba. Prekrasnim roditeljima želimo da uživaju u najslađim malenim počecima i najljepšim trenucima sa svojom djevojčicom.