FOTO by Instagram @wooden_cork

Iće & piće

Predstavljamo NOVI Baileys kremasti liker s belgijskom čokoladom!

Viktoria Mikulić 22. kolovoza 2023.

Žudite za nečim posebnim?

Taman kada smo pomislili da nam ništa ne može razvedriti ovaj užareni tjedan koji provodimo na poslu, stiže vijest koja je u trenutku odagnala depresiju iz uredskih prostorija. Baileys, naš omiljeni irski liker dosad smo imali priliku vidjeti u brojnim izdanjima.

Za mnoge je klasična verzija najukusnija, no ne možemo zatvoriti oči kada stigne neki novi okus koji je jednako primamljiv okusom i ambalažom. Već smo imali priliku uživati u Baileysu s okusom sljezovih kolačića, Baileys Coladi, Baileys Birthday Cake likeru, zatim verziji s malinama, jagodama i borovnicama kao i Baileys Tiramisuu, a sada nam stiže jedna vrlo jednostavna verzija koja bi mogla zadovoljiti i ona najistančanija nepca.

Novi limited edition Baileys s okusom belgijske čokolade!

Prepustite se dekadenciji Bailey’s Chocolate Limited Edition, izvrsne mješavine Bailey’s prepoznatljivog kremastog likera prožetog pravom belgijskom čokoladom.

Ovo ograničeno izdanje može se pohvaliti glatkom, baršunastom teksturom Bailey’s, pojačanom bogatim, luksuznim okusima vrhunske belgijske čokolade. Savršena ravnoteža između kremastog i čokoladnog, ova jedinstvena kreacija služi kao savršeni pratilac uz deserte ili samostalno, nudeći istinsko uživanje, iskustvo puno čokolade.

Može li bolje od mješavine dva favorita – Baileysa i belgijske čokolade? Naravno da ne i vjerujte nam na riječ, to je poslastica za odrasle koju trebate. Prelijte ga preko deserta ili pijuckajte čistog. Dakle, tko je spreman prodrmati stvari?