FOTO by SMEG

Dom

Smeg i Dolce&Gabbana predstavili novu Blu Mediterraneo kolekciju!

Viktoria Mikulić 02. svibnja 2024.

Boje mora, mirisi svježe pečenih slastica i domaća atmosfera koja grije srce.

Umjetničke duše Smega i Dolce&Gabbane, koje su se susrele u kolekcijama Frigorifero d’arte, Sicily is my love i Divina Cucina, ponovno se okupljaju u projektu Blu Mediterraneo.

Novu kolekciju malih kućanskih aparata kreirao je Smeg uz dizajn Mattea Bazzicalupa i Raffaelle Mangiarotti i nepogrešivu kreativnost umova Dolce&Gabbana.

Riječ je o imerzivnom putovanju u morske dubine. Od čistoće bijele do vedrine plave boje, nijanse valova zauzimaju središnje mjesto u Smegovoj novoj liniji uređaja.

Tosteri, sokovnici i kuhala za vodu krase živahni plavo-bijeli ukrasi: hvalospjev bojama mora i neba koje se susreću u plesu oblika i ilustracija.

Svi proizvodi proizvedeni su u industrijskim razmjerima postupkom umjetničke reprodukcije ukrasa koji se temelji na početnom prototipu naslikanom stručnim rukama umjetnika-obrtnika.

Set za kavu sadrži aparat za espresso kavu, mlinac za kavu i pjenilicu za mlijeko. Asortiman upotpunjuje kolekciju Blu mediterraneo sa jarkim bojama i ikonskim okruglim oblicima koji karakteriziraju Smeg retro inspiraciju.

Kuhinjski set sastoji se od hladnjaka FAB28, ikone dizajna Smeg, zajedno s dragocjenom kuhinjskom napom, oba bogato ukrašena geometrijskim i cvjetnim motivima kako bi se savršeno uklopila u kolekciju malih kućanskih aparata.

Mi želimo sve iz ove prekrasne kolekcije malih kućanskih aparata u boji mora, a kako se vama sviđa nova Smeg x Dolce&Gabbana linija?