FOTO by Instagram @bbcgoodfood / @spirits_of_st.louis / Baileys

Iće & piće

Novi limited edition Baileys s okusom sljezovih kolačića!

Viktoria Mikulić 26. listopada 2022.

Tko želi isprobati novo sočno piće nastalo prema kultnom američkom kolaču?!

Još od tinejdžerskih dana, bila sam opsjednuta s poznatim likerom – Baileys Irish Cream. Poskrivećki bih popila gutljaj te tekućine koja je u svakom segmentu izgledala i mirisala čokoladno.

Kao odrasla osoba, imala sam priliku popiti nekoliko čašica i moram priznati da me je ovaj famozan liker oduševio još više od iščekivanog.

baileys s'mores

A znate što je još bolje od klasičnog Baileysa? Isprobavanje novih okusa. Neki od naših najdražih su Baileys Tiramisu, Baileys Apple Pie, Baileys Birthday Cake, Baileys Pina Colada i jedan jedini – Baileys Red Velvet Cupcake.

Stiže nova limitirana edicija najfinijeg kremastog napitka!

O da, znamo da je ove okuse teško nadmašiti, no Baileys nekako svaki put uspije napraviti nešto još posebnije, originalnije. Ovog puta osvojio nas je novim izdanjem u kojem se krije okus S’moresa.

Baileys s okusom S’moresa idealna je poslastica za ljubitelje kultnog deserta!

S’mores je popularni američki kolač koji ima vrlo jednostavnu pripremu, a sastoji se od graham krekera, mliječne čokolade i sljezovih kolačića.

baileys s'mores

Savršen za zimske noći uz vatru, S’mores Baileys  idealan je za proslavu velikih i malih trenutaka. Opustite se s prijateljima ili ponesite ovo ukusno piće na zabavu u susjedstvu kako bi svi mogli dijeliti i stvarati uspomene, poput pečenja marshmallowa oko vatre.

Napravljena s nepogrešivim okusom Baileys Irish Cream, ova ukusna poslastica ima okus marshmallowa u sendviču između graham krekera i završnice od otopljene čokolade.

Senzacionalno piće koje se topi u ustima i uljepšava svaki trenutak ovog će Božića biti dio blagdanskog stola. Možete ga piti samostalno s ledom, ili kao dodatak vrućoj čokoladi sa šlagom.