Moda

Predstavljamo 5 novih modela adidas Superstar tenisica u bijeloj boji!

Viktoria Šafranić 05. veljače 2021.

Bijela boja i sunčani dani proljetni su tandem!

Jedan od ljepših osjećaja je iz čizama uskočiti u tenisice, iz kaputa u laganu jaknu, iz pulovera u prozračan T-shirt. O da, sve te čari imamo priliku osjetiti na proljeće, to posebno godišnje doba koje baš poput jeseni, toliko kratko traje. Možda baš zato i jest tako jedinstveno. Sve one boje koje ukrase gradske ulice, neprocjenjiv su doživljaj i nema tog Instagram filtera koji može zamijeniti realnost.

Do proljeća ćemo još malo morati pričekati, no do odabira idealnih tenisica nema potrebe. Kako bismo spremno zakoračili u najraskošniji period u godini, bacili smo se u potragu za omiljenim modelima. Već i ptice na grani znaju da smo vječni zaljubljenici u Superstar primjerke, jer se svaki put pokažu kao odlična vrijednost za uloženi novac.

Naravno da ih najviše kupujemo zbog izgleda, no kada je u pitanju njihova udobnost, moramo priznati da su iznimno ugodne za nošenje. Svaki tjedan nas ovaj sportsko modni mogul počasti novim modelima, a mi smo se sada fokusirali na one u bijeloj boji, koje prizivaju proljetne dane.

Nema ljepšeg nego na suncu vidjeti bijele tenisice, stoga smo izdvojili 5 noviteta koji izgledaju prekrasno. Tri prepoznatljive crte ovog su puta obojene u ružičastu, narančastu, zlatnu, ljubičastu i crvenkasto-zelenu boju.

Već ih vidimo uz sve one casual proljetne outfite u kojima ćemo špancirati gradom s najdražom prijateljicom, i ispijati duge kavice na jednoj od terasa.

Pronašli smo ih na službenoj adidas stranici, a vjerujemo kako ćemo ih uskoro imati priliku vidjeti i u našim trgovinama.