Moda

Predivne UGG sandale koje stavljaju nogu u prvi plan

Krešimir Šustić 19. veljače 2020.

Vežu se u mašnu i savršene su! Sretni zbog činjenice da topliji dani uskoro dolaze, pronjuškali smo trgovinama i naišli na novitete za koje ne sumnjamo da će biti it komadi. Osjećaj udobnosti pratit će vas na svakom koraku, a uz to ćete izgledati totalno stylish. Napravljene od brušene kože, savršene su kako bi vaša […]

Vežu se u mašnu i savršene su!

Sretni zbog činjenice da topliji dani uskoro dolaze, pronjuškali smo trgovinama i naišli na novitete za koje ne sumnjamo da će biti it komadi.

Osjećaj udobnosti pratit će vas na svakom koraku, a uz to ćete izgledati totalno stylish. Napravljene od brušene kože, savršene su kako bi vaša noga disala tijekom toplijih dana.

Australski modni brend koji je stekao popularnost lansirajući poznate čizme, oduševio nas je modelima sandala za predstojeću sezonu.

Pažnju nam je oduzela vezica od mekog materijala koja vezanjem u mašnu daje osvajački karakter ovim čarobnim sandalama. Tri neodoljive boje u kojima dolaze pružaju mogućnost da ih iskombinirate na razne outfite. Nude i rozi tonovi prave su poslastice koje će istaknuti nježnost i vrckavost koju nosite u sebi.

UGG modni dodaci obojeni u baby pink nijansu!

Crna nijansa je klasika i prigodna je za ozbiljnije lookove. Idealne da upotpune kombinaciju s raznim haljinama, a stvorene da privuku poglede dok šećete gradom.

Ako ste se zaljubili kao i mi, klikom na LINK mogu biti vaše.