FOTO by Etsy

Dekor

Predivne su! Famozne ljuljačke za sve ljubitelje boho stila!

Daria Lovrić 02. lipnja 2023.

Efektni primjerci za potpuni zen!

Macrame je predivan i nezaobilazan trend koji se sve više nameće kao dio svakodnevnog života. Dekoracije od macramea sve su popularnije i u naš prostor unose prirodnu boho notu. Naime, riječ je o posebnoj tehnici vezenja čvorova uz koju nastaju različiti uzorci i predmeti.

Macrame ljuljučka 1
Macrame ljuljučka

Macrame tehnikom izrađuju se ukrasi, nakit, dekoracije za zidove, držači za cvijeće i viseće tegle, božićni ukrasi i još mnoštvo toga. Ovog puta našu pažnju privukle su efektne ljuljačke koje će se odlično uklopiti u svaki interijer i eksterijer.

Ljeto je pred vratima: Vrtni dekor koji će vas očarati!

Putem Etsy web trgovine pronašli smo efektne macrame ljuljačke izrađene od 100% pamučnog konopa. Ova ljuljačka od makramea izvrstan je boho dekor koji će oplemeniti izgled vašeg doma, terase, ili balkona.

Macrame ljuljučka 2

Dok se polako ljuljate u ovoj udobnoj i mekanoj visećoj mreži, možete čitati knjigu, uživati u kavi, meditirati, ili jednostavno možete uživati u trenutku.

Macrame ljuljačke su pogodne za osobe svih dobnih skupina, a možete birati između primjeraka u zelenoj, žutoj, ružičastoj, sivoj i klasičnoj bež boji.

Želite li ovog ljeta imati poseban kutak za odmaranje, svoju ljuljačku možete naručiti putem Etsy, već od $123.75.