FOTO by Instagram @frankaofficial_

Poznati

Predivna Franka uživa na odmoru u Dubaiju, a fotografije iz pustinje Margham oduzimaju dah!

Daria Lovrić 10. veljače 2023.

Četveročlanoj obitelji pridružio se još jedan putnik!

Franka i Vedran Ćorluka u društvu svoje dječice otputovali su u toplije krajeve. Pjevačica je nedavno na svom Instagram profilu objavila fotografiju i otkrila da obitelj leti prvi put s kćeri Gretom, međutim nije navela lokaciju. „Beba letiiiii. Brat neuhvatljiv objektivu od jurnjave od sjedala do sjedala.“ – napisala je lijepa brineta u opis ispod fotografije.

Franka i Vedran otisnuli se s dječicom u toplije krajeve!

Naime, predivna četveročlana obitelj otputovala je u Dubai na svoje prvo zajedničko putovanje. Vedran Ćorluka je na svom Instagram profilu objavio obiteljski portret ispred Burj Khalife, na kojem Vedran i Franka spremno poziraju s dječicom.

Sada je Franka sa svojim pratiteljima podijelila magične slike iz pustinje Margham i otkrila da četveročlana obitelj nije sama otišla na putovanje. „Prati Sunce. Zalazak u pustinji… čuje se samo vjetar, gledaš, osjećaš i diviš se“ – napisala je Franka uz niz fotografija koje oduzimaju dah.

Franka je objavila nekoliko fotografija na kojima pozira u casual izdanju i otkrila je da je s njima i njezina majka. Posebno nas se dojmila slika s devama gdje je obitelj vidljiva samo u sjeni.

Obitelj Ćorluka na ovom je putovanju imala i poseban razlog za slavlje. Naš bivši reprezentativac Vedran Ćorluka nedavno je proslavio svoj 37. rođendan.

Podsjetimo, poznata pjevačica i nogometaš u braku su 4 godine i imaju sinčića Viktora i kćerkicu Gretu, a Franka je prije rođenja Grete izbacila svoju novu pjesmu pod nazivom „Priča o nama“ koju je posvetila svojoj tada još nerođenoj djevojčici.